Madridom.hu
Fórumajánló
Benzema: “Nem tudom mit fogok csinálni a jövőben, de imádok segíteni a fiataloknak”
2022-11-09 08:50 ___Samy___ managingmadrid.com
Benzema: “Nem tudom mit fogok csinálni a jövőben, de imádok segíteni a fiataloknak” Nyilatkozatok

Egy ritka, egy órás interjú során Karim Benzema őszintén beszélgetett Zack Nanival a Freewheeling Zack nevű Twitch csatornáján.

Célja a franciákkal a közelgő világbajnokságon: “Kivételes dolgokat szeretnék tenni, de semmit sem egyedül fogok csinálni. Ez rendkívüli, ez egy világbajnokság. Nyugodtan, ambícióval teli állok hozzá, de kapkodás nélkül. Nem mondogatom azt magamnak, hogy meg kell nyernem. Nem egyedül megyek Katarba. A csapatommal megpróbálok ragyogni, gólokat szerezni és gólpasszokat osztani. Alig várom, hogy pályára lépjek.”

Az emberek Aranylabdájának jelentése: “Ez az én utazásom, a fiataloknak, a családomnak és a rajongóimnak szól. Mivel tudom, hogy támogattak engem a nehéz időkben. Ha nekem nem jó, akkor nekik sem jó. Mikor én nyerek, akkor ők is.”

A panenka büntető: “Már régóta gondolkoztam ezen, de egy olyan nagy meccsre vártam, mint Zizounak volt a világbajnoki döntő. Az előtte való hétvégén két büntetőt is kihagytam. Nem volt rajtam nyomás. Leraktam a labdát és bepanenkáztam.”

Jövője edzőként: “Nem tudom, de szeretnék segíteni a fiataloknak, önbizalmat adni neki és elkerültetni velük a statisztikák prizmáját. Manapság ha nem lősz gólt, megszívtad. A Zidane/Ronaldo éra nem csak a statisztikákról szólt. Több időd volt megtanulni, hogy mi is az a futball.”

A legjobb Real Madrid az évei alatt: “A 2011/12-es. A cserejátékosok annyi gólt szereztek, mint a kezdők, mindenki játszott, hihetetlen volt!”

Visszatérés a Lyonhoz: “Jó összképet hagytam hátra a Lyonnál és ennek így kell maradnia. Nem távozol, csak visszatérsz. Megtettem, amit tennem kellett. A Lyon a szívem klubja marad. Ha visszatérhetek egy nap, az azért lesz, mert majd ott dolgozom.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend