Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-11-11 08:59 e.gergo realmadrid.com
Kroos: „A góllal segíteni tudtam a csapatnak, és boldog vagyok” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 14. forduló 2022 NOV 10 (csütörtök) 21:30 Estadio Santiago Bernabéu 2-1

Toni Kroos volt a Real Madrid Cádiz elleni győzelmének sztárja a Santiago Bernabéuban. A német asszisztált Militão 1-0-s találatához, a másodikat pedig egy látványos, jobb lábas lövéssel szerezte a kapun kívülről. A mérkőzés végén így nyilatkozott: „Ahogyan a labda érkezett, nem tudtam a belsővel lőni. A góllal segíteni tudtam a csapatnak, és boldog vagyok. Az utolsó 10 percet leszámítva jó teljesítményt nyújtottunk. Voltak lehetőségeink, de a végén egy kicsit szenvedtünk egy felesleges kapott gól miatt. Úgy gondolom, hogy ez egy jó mérkőzés volt, és megérdemelt győzelmet arattunk.”

„Jól haladunk ebben a szezonban, de még túl korán van. A következő naptári évben sok mindent meg kell nyerni, és harcolni fogunk ezért. Minden verseny nehéz. Ott van a Spanyol Szuperkupa, aztán a klubvilágbajnokság, a Bajnokok Ligája, a bajnokság és a Copa del Rey. Rengeteg mérkőzés van, és készen kell állnunk rájuk”.

Agresszív belépők
„Az ellenfél védekezik a maga módján, nekünk pedig nyugodtnak kell maradnunk, és a saját játékunkat kell játszanunk. Ha rosszul reagálunk, akkor az ő játékukat fogjuk játszani, és ők ezt akarják. Minden vitával időt vesztegetsz. Mindig is jobban szerettem volna kimaradni az ilyenekből, és futballozni, mert mi vagyunk a jobb csapat. Mindig nehezünkre esik, amikor a játék folyamatosan megáll”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend