Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
A Dortmund nem engedheti meg magának, hogy harcoljon Bellingham megtartásáért
2022-11-16 11:21 e.gergo as.com
A Dortmund nem engedheti meg magának, hogy harcoljon Bellingham megtartásáért Átigazolási hírek

Jude Bellingham iránt továbbra is számos európai topklub érdeklődik, és a Borussia Dortmund nem áll az eladás útjába.

Jude Bellingham maga dönthet a jövőjéről, mivel a Borussia Dortmundnak nincs meg az anyagi ereje ahhoz, hogy „nagy harcot” vívjon a megtartásáért – ismerte el Hans-Joachim Watzke vezérigazgató. Bellinghamet a világ labdarúgásának egyik legjobb fiatal játékosaként tartják számon, és az idei szezonban minden sorozatot figyelembe véve 22 fellépésén kilenc gólt szerzett és három gólpasszt adott. Az angol középpályás most kulcsszerepet kaphat hazája világbajnoki szereplésében, ahol valószínűleg az európai elitből is szemet vetnek majd a játékosra.

Bellingham iránt már most is nagy az érdeklődés, a Manchester City, a Liverpool és a Chelsea is potenciális kérő lehet, Watzke pedig világossá tette, hogy a Dortmund nem fog az eladás útjába állni. „A világbajnokság végeztével tárgyalunk majd. Megkérdezzük majd őt, hogy maradni vagy távozni szeretne” – mondta Watzke a Bildnek. „De amikor nagy európai klubok jönnek, akkor anyagilag nem engedhetünk meg magunknak egy nagy harcot”.

A Dortmund kiábrándító formában vág neki a világbajnoki szünetnek, a Bundesliga hatodik helyén áll, és máris kilenc pont a hátránya a listavezető Bayern München mögött. Edin Terzicre ennek következtében nyomás nehezedik, a Dortmund hat ponttal rosszabbul áll, mint a tavalyi szezon ugyanezen szakaszában Marco Rose irányítása alatt, aki most a harmadik helyen áll a tabellán az RB Leipziggel.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend