Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
A Real Madrid a BMW-vel 100%-ban elektromosra vált
2022-11-16 10:26 e.gergo realmadrid.com
A Real Madrid a BMW-vel 100%-ban elektromosra vált Egyéb hírek

A futballisták és a kosárlabdázók is átvehették új, teljesen elektromos járműveiket.

A Real Madrid labdarúgó- és kosárlabdacsapatának játékosai és edzői átvették az új, 100%-ban elektromos BMW járműveket, ami jelentős lépés a klub azon elkötelezettségében, hogy teljesen elektromos flottával rendelkezzen – számol be a Real Madrid hivatalos közleménye az új céges autók átvételéről.

Mindegyik csapat tagja a BMW iX és a BMW i4 modelleket vezeti majd, a BMW 100%-ban elektromos hajtású, nagy teljesítményű, fenntartható és innovatív autóit – folytatja a közlemény. A BMW iX a márka egyik legfejlettebb és leginkább fenntartható autójaként nagy arányban használ másodlagos nyersanyagokat, természetes és újrahasznosított anyagokat, valamint nagy arányban újrahasznosított alumíniumot és műanyagot.

A BMW i4-et a BMW legerősebb motorja, az M50 hajtja, a dinamizmusra, a pontosságra és az esztétikumra helyezve a hangsúlyt, de az elektromosság terén mégis kompromisszumok nélkül.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend