Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
Camavinga: „Benzema egyre jobb állapotban van”
2022-11-17 11:55 ___Samy___ managingmadrid.com
Camavinga: „Benzema egyre jobb állapotban van” Nyilatkozatok

A Real Madrid középpályása, Eduardo Camavinga helyet kapott a franciák világbajnoki keretében, és az első néhány edzést követően az RMC Sportnak adott interjút.

„Nagyon büszkének és megtisztelve éreztem magam, hogy felkerültem erre a listára”, válaszolta arra a kérdésre, hogy mi volt az első reakciója, mikor megtudta, hogy ő is ott lesz a világbajnokságon.

Benzema még mindig lábadozik egy kisebb izomsérülésből, ami miatt a Real Madrid utolsó néhány mérkőzésén nem tudott pályára lépni. Azonban Camavinga szerint honfitársa egyre jobban érzi magát.

„Egyre jobb és most már jobb állapotban van. Arra számítok, hogy felépül a világbajnokságra. Nagyon jó kapcsolatom van vele, sokat segít nekem a Real Madridnál és tanácsokkal lát el a mérkőzések során. Nagyon jól kommunikál, egy igazi vezér.”

A fiatal középpályás nem számít majd kihagyhatatlan játékosnak a francia csapatban ezen a tornán, de Camavinga reméli kap majd egy néhány percet a csapat első mérkőzésén.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend