Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-11-17 14:45 ___Samy___ managingmadrid.com
Carlo Ancelotti megnevezte az öt legjobb játékost, akivel valaha együtt dolgozott Nyilatkozatok

Carlo Ancelotti egy olasz televíziós műsor, a Che Tempo Fa vendége volt, ahol megosztotta egy néhány gondolatát az edzői karrierjéről és a jelenlegi munkájáról a spanyol fővárosban. Emellett pedig a fiáról, Davidéről is kérdezték.

„Nagyon közvetlen a kapcsolatunk, olyan dolgokat is tud mondani nekem, amiket mások talán nem, mint például ‘Mit csinálsz?’. Nem egy nyugodt dolog, ha a kispadon ülsz”, mondta a a fiáról az olasz edző legenda.

Aztán összeállított egy listát a legjobb játékosokról, akikkel együtt dolgozott edzőként. Azonban ettől sokkal többet is meg tudott volna nevezni.

„Játékos koromból meg kell említenem Van Bastent, Baresit és Maldinit. Aztán edzőként Ronaldo Nazario, Cristiano Ronaldo, Ibrahimovic, Benzema és Vinícius. Sok van belőlük…”, mondta.

Ancelotti ezt követően megosztotta a nyilvánossággal azt is, hogy szerinte a VAR hogyan változtatta meg a futballt.

„A VAR előtt sokat ünnepelhettél egy gól után, most türelmesebbnek kell lenned a VAR ellenőrzése miatt, de ez fordítva is működik! Mikor gólt kapsz, megvan az életmentő lehetőséged.”

Az olasz tréner azzal zárta az interjút, hogy elmagyarázta milyen gondolkodásmód áll a karrierje során elért sikerek mögött.

„Jobb úgy nyerni, hogy elfogadhatóan játszunk, mint úgy veszíteni, hogy közben igazán jól megy a játék. Melyik a jobb, ha nagyon jó játékosok vannak egy rossz edzővel vagy egy igazán erős menedzsernek vannak gyengébb játékosai? Nem nyersz gyenge játékosokkal.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend