Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-11-23 15:14 ___Samy___ marca.com
Luka Modric: „Még nem döntöttem el mi lesz a világbajnokság után” Nyilatkozatok

A Real Madrid karmestere a Marokkó elleni mérkőzés előtt adott interjút a sajtónak. Habár még nem jelentette be, de 37 évesen valószínűleg ez lesz az utolsó nagy tornája hazája válogatottjával, és lassan a visszavonulás is elkerülhetetlenné válik.

„Őszintén szólva jól érzem magam. A Real Madridban majdnem mindig játszok. Még mindig jól érzem magam mikor a pályán vagyok.”

„Azért vagyok itt a világbajnokságon, hogy továbbra is játsszak és élvezhessem a futballt. Nem gondolok arra mi lesz később. Már alig várom a találkozót. Büszkeség a számunkra, hogy tudjuk, a rajongók minden támogatását megkapjuk.”

„Még nem hoztam meg a döntést [a válogatottal kapcsolatban], azért vagyok itt, hogy jó tornánk legyen és határozottan csak erre gondolok. Meglátjuk mi lesz.”

„Bízunk az esélyeinkben, összetartónak kell lennünk, mint az elmúlt néhány mérkőzésen. Egyszerre csak egy meccsel kell foglalkoznunk, nehéz találkozó vár ránk, de szerintem pozitív eredményt érhetünk el.”

Cristiano Ronaldo azt mondta, hogy visszavonul, ha a portugálokkal megnyeri a világbajnokságot, azonban Modric nem tett hasonló ígéretet.

„Ha ez kell a győzelmünkhöz, akkor el fogok köszönni. Mindig mindent beleadunk, mikor ebben a mezben játszunk és remélem, hogy a szurkolók elégedettek lesznek velünk. A lehető legjobb formában fogunk játszani.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend