Madridom.hu
Fórumajánló
Camavinga: “Benzema egy nagyon fontos személy az életemben”
2022-11-26 13:19 ___Samy___ managingmadrid.com
Camavinga: “Benzema egy nagyon fontos személy az életemben” Nyilatkozatok

A Real Madrid fiatal középpályása a Le Parisiennek adott interjút, melyben megosztotta gondolatait a Real Madridnál lévő csapattársaival kapcsolatban.

“Benzema karrierje egy példakép, amelyet követnem kellene. A Lynonban kezdett és most a Real Madrid kapitánya. Nemrég megnyerte az Aranylabdát és még számos más címet, többek között öt Bajnokok Ligáját! Ő egy nagyon fontos személy az életemben, Madridban és a francia válogatottban egyaránt. Megkönnyítette az érkezésemet a Real Madridhoz és nagyon jó kapcsolatom van vele”, mondta honfitársáról.

Ezt követően Camavingát Luka Modricsról kérdezték az újság munkatársai, a válasz pedig nem okozott csalódást.

“A születésnapomon megpróbált franciául felköszönteni, de nem tudott! Pedig tetszett a mögöttes szándék. Azt mondta, hogy az apám lehetne, mert 17 évvel idősebb tőlem. Sokat tanulhatsz az olyan nagyszerű játékosoktól, mint ő, kulcsfontosságú, hogy kiemelt módon tiszteld a karrierjét. Azt mondja, hogy játsszak egyszerűen, legyek kontroll alatt és induljak meg, amikor lehetőségem van rá. Segít megtartani a nyugalmam, minden vele töltött napon megpróbálom bizonyítani, hogy egy jó játékos vagyok.”

Ez nem egy könnyű szezon eddig Camavinga számára, de még nagyon sok év van a fiatal francia futballista előtt, a benne rejlő potenciál pedig megkérdőjelezhetetlen. Így tehát a madridi szurkolók reménykedhetnek abban, hogy a megfelelő irányba fejlődik.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend