Madridom.hu
Fórumajánló
Nachót várja az MLS
2022-11-26 09:03 ___Samy___ as.com
Nachót várja az MLS Átigazolási hírek

Több MLS klub is szeretné leigazolni a Real Madrid hátvédjét, azonban a játékos inkább szerződéshosszabbítást írna alá nevelőegyesületével.

Nacho 2023. január 18-án tölti be a 33. életévét, azonban elit sportolói fizikuma nem erről árulkodik (sokan azt mondják, hogy ott kellene lennie Luis Enrique spanyol keretében is a katari világbajnokságon) és a teljesítménye továbbra is kifogástalan.

Az AS információi szerint a Real Madrid harmadik számú kapitánya (Benzema és Modric után) számos ajánlatot kapott MLS kluboktól, akik már akár a télen is vinnék őt. A tengerentúli csapatok nagyon érdeklődnek Nacho felől, mivel hatalmas reklámértékkel bírna az a tény, hogy egy friss BL győztes játékost szerződtettek. Hasonló lenne a helyzet, mint anno David Beckhamnél és Zlatan Ibrahimovicnál.

A versenyt az MLS klubok vezetik

A Real Madrid, mint márka, nagyon népszerű az Egyesült Államokban, a legtöbb szurkolót pedig Los Angelesben, New Yorkban, Chicagóban és Floridában találhatjuk. Nacho tapasztalata és sokoldalúsága bármelyik MLS csapat számára tökéletes lenne, mivel a védelemben bárhol tud játszani. David Bekcham nagyon szívesen látná őt az Inter Miami csapatában, azonban a spanyol játékos nem szeretné elhagyni nevelőegyesületét. Eddig összesen 286 meccsen szerepelt a Real Madridban, és bár tavaly ilyenkor 600 perccel többet volt a pályán, az a vágya, hogy a klub meghosszabbítsa a jelenlegi szerződését, amely a jelenlegi idény végén lejár. Szeretné ezt még egy évvel meghosszabbítani.

Nacho egyike azon kevés játékosnak Európában, akik eddigi karrierjük során eddig egy klub mezét viselték csak. A klub történetében is csak négy embernek sikerült ezt véghezvinni: Zárragának, Camachónak, Chendónak és Manolo Sanchisnak.

Nacho egy kedvelt személyiség a Real Madridnál

Nacho élete itt gyökerezik. Abban a városban él, ahol született, Alcalá de Henaresben (körülbelül 30 kilométerre Madrid városközpontjától) él feleségével és két gyerekével, és épp most várják a harmadik születését. A Bernabéu közönsége imádja, a klub pedig mindig is értékelte a profizmusát a pályán és azon kívül is.

Ancelotti szintén értékeli azt a tényt, hogy bár nem sokat játszik, Nacho soha nem adja fel, mindig harcol és mindig maga elé helyezi a klub címerét, mint saját magát. Soha nem panaszkodik a médiában a kevés játéklehetőség miatt. Carlo csak pesszimista védőnek hívja, ami azt sugallja, hogy Nacho koncentrációja 90 percen keresztül sosem csökken, és mindig a legrosszabb forgatókönyvre készül a védősorban.

Olasz érdeklődés

A védő szintén kap megkereséseket olasz csapatoktól, mint például az AC Milan, akik már nem először kopogtatnak nála. Az AS Roma szintén nagyon szeretné őt a soraiban tudni, akárcsak Julen Lopetegui Wolerhamptonja a Premier Leagueből. Julen már fiatal kora óta ismeri Nachót, hiszen dolgoztak együtt az utánpótlásban.

Nacho 111 mérkőzésen lépett pályára a Castillában, amihez még “hozzádobott” 286 meccset a felnőtt csapatnál. Ebben az idényben el kell érnie a 300 mérkőzést, így tehát maradnia kell. Nacho jövőjéből van még hátra egy fejezet.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend