Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-11-26 13:05 ___Samy___ marca.com
Rodrygo Goes érzelmes levele: Ez egy szerelmi történet, ez a sors Egyéb hírek

A ‘The Players Tribune’ nyilvánosságra hozott egy levelet, amelyben Rodrygo meséli el a történetét.

„Ez a világbajnokság, itt vagyok, és látom, ahogy mérkőzéseket döntök el Brazíliának. Remélem ez az álom, amit élek, örökké tart. Soha nem akarom megszokni. Nem akarok többé felébredni.”

Ezzel zárul az a nagyon hosszú levél, amelyet Rodrygo Goes írt, és amelyet a The Players Tribune újság tett közzé a honlapján. Ebben a játékos édesapja, Eric és utánpótlás edzője a Santosnál, Luciano felidézik a madridi játékos pályafutását a születésétől, a Santoshoz való szerződtetésén, a Real Madridba való átigazoláson át a legutóbbi Bajnokok Ligája győzelemig, valamint a brazilok világbajnoki keretébe való bekerüléséig.

A születése december 25-én

„Tudtam, hogy ha decemberben születik, akkor ő lesz a korosztályának legfiatalabbja, míg a januárban született gyerekek majdnem egy évvel idősebbnek számítanak”, mondta édesapja, Eric, felfedve aggodalmait Rodrygo születésével kapcsolatban.

„Egy fiatal játékos számára, aki megpróbál kitűnni, annak ez katasztrófa. Denise [Rodrygo édesanyja] gyakran kérdezte tőlem, hogy: ‘De miért?’ Én meg csak: ‘Ne aggódj, csak tegyél meg mindent, hogy visszatartsd. Még csak nem is vittem volna el kórházba!”

Fiatal évek

„Az édesapám mindig azt mondta, hogy a szavaknak ereje van. Gyerekkoromban ezek az álmaim voltak – tesó, szerettem álmodozni – ezért folyton ugyanazokat mondogattam magamnak. A brazil válogatottban fogok játszani. Egy kamu brazil válogatott mezben és Neymar mohawk stílusú frizurájában rohangáltam.”

„A Real Madridban fogok játszani. 10 éves koromban a szülinapi partim témája a Real Madrid volt. Meg fogom nyerni a Bajnokok Ligáját. A klubfutball csúcsát. Meg fogom nyerni a világbajnokságot. A futball csúcsát.”

Nehézségek a Santosnál

„A Santosnál kellett lennem reggel 7-re. Így édesanyám tudod mit csinált? Hajnal 4-kor fel kellett öltöztetnie, miközben aludtam. Rám adta a zoknit, a nadrágot, a felsőt. Becsomagolta az iskolai egyenruhámat.”

„Aztán levitt a kocsihoz, betett a hátsó ülésre és egy párnát hagyott a fejem alatt. A bátyja elvitt a Santoshoz, én pedig az autóban ébredtem fel és reggeliztem.”

„Edzés után vissza kellett mennem Osascoba az iskolába. Aztán futsaloztam a Sao Paulonál.”

Gólja a Manchester City ellen

„Mikor kiegyenlítettem, még volt hátra negyven másodperc a rendes játékidőből. Rohantuk vissza, hogy csináljuk a középkezdést, aztán felmutatták a hosszabbítás idejét. HAT PERC!”

„A Bernabéu megőrült. Szó szerint másodpercekkel később Dani beadáshoz készült, én pedig valójában túl korán futottam be a tizenhatoson belülre. Azonban a védő kiszorított, így mögé futottam. Dani beadja…”

„Én felugrok… mindig felugrasz… Asensio is ugrott. A labda megcsusszant a fején, egyenesen hozzám, és én valahogy időben reagáltam. GÓL.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend