Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-11-28 14:32 ___Samy___ as.commarca.commanagingmadrid.com
Endrick édesapja: „A PSG már megtette a lépéseket…” Átigazolási hírek

A francia bajnok úgy tűnik már meg is tette az első lépéseket a Palmeiras fiatal tehetségének megszerzéséért. Az Endrickért folytatott harc kezd kiéleződni.

A PSG átvette a pole-pozíciót a brazil tehetségért folytatott harcban, legalábbis most. A játékos édesapja egy Youtube csatornának tett megjegyzései alapján a PSG már hivatalos tárgyalásokat folytat a Palmeirassal. Ez egy váratlan hír a Real Madrid számára, akik nagyon szeretnék megszerezni a 16 éves támadót, különösen a család madridi látogatását követően.

„A Paris Saint-Germain az egyetlen csapat, amely hivatalos tárgyalásokat kezdett a Palmeriasszal. Így állnak jelenleg a dolgok. Sok klub van, különböző országokból, akik hajlandóak lennének megszerezni őt”, mondta Endric édesapja. A francia csapat mutatja eddig a legnagyobb érdeklődést a játékos megszerzésre iránt, hogy megpróbálja megismételni azt formulát, amelyet néhány évvel ezelőtt Lucas Mourával végrehajtottak, bár kevés sikerrel.

Azonban nem csak a PSG és a Real Madrid szeretné soraiban tudni Endricket. A Chelsea mellett a Barcelona is csatlakozott a versenyhez. Brazil hírforrások szerint az angolok 45 millió eurós ajánlatot küldtek a játékosért cserébe, azonban a brazil klub visszautasította ezt az összeget. A katalánok pedig hivatalosan is megerősítették az érdeklődésüket, Xavi egy interjú során mesélt erről.

„Tárgyalásokat folytatunk Endick édesapjával és a játékossal is. Elmagyaráztam nekik a projektünket. Szeretnénk őt leigazolni, hatalmas tehetség”, mondta Xavi az ESPN-nek.

A fiatal játékos már azelőtt lenyűgözte a játékosmegfigyelőket, mielőtt profi játékos lett. A támadó október 7-én debütált Abel Ferreire csapatában, és 306 perc alatt máris szerzett három gólt. „Mindene megvan ahhoz, hogy egy napon világsztár legyen belőle”, mondta Joao Paulo Sampaio, a Palmeiras utánpótlás vezetője az AS-nek adott interjújában.

Az átigazolási összegeket illetően a spanyolok és a brazilok mást állítanak. Utóbbiak úgy vélik, hogy a Palmerias 80 millió eurót szeretne kapni a játékosért, míg a spanyolok szerint 60 millió is elegendő ahhoz, hogy kivásárolják Endricket a szerződéséből. Juni Calafat nemrég Sao Paulóba látogatott és jó megérzésekkel távozott, bár még mindig nincs végleges ajánlat a Real Madrid részéről.

Szeretnék őt megszerezni 2024-ben, de ezt nem nyilvános aukcióval szeretnék elérni. A vezetőség tudja, hogy a más csapatokkal való versengés befolyásolhatja a játékost a későbbiekben. Ezért nem is értik azt, hogy Xavi miért beszélt annyira nyíltan arról a sajtónak, hogy ők már megkeresték Endricket.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend