Madridom.hu
Fórumajánló
Camavinga: “Nem akarok egész életemben szuper csere lenni”
2022-12-01 09:02 ___Samy___ managingmadrid.com
Camavinga: “Nem akarok egész életemben szuper csere lenni” Nyilatkozatok

A fiatal francia középpályás a GOAL-al ült le egy interjúra, melyben a fő téma a Real Madridnál és a francia válogatottnál betöltött szerepe volt.

A Real Madrid középpályása, Eduardo Camavinga a GOAL-nak magyarázta el, hogy jelenleg mi a fő szerepe a spanyol fővárosban és hogyan látja ezt a jelenlegi helyzetet, illetve a jövőjét.

“Futballjátékosként minden egyes mérkőzésen játszani szeretnél. Nem azt mondom, hogy ez zavar, de türelem kell hozzá. Nem akarok egész életemben szuper csere lenni. El kell ismernem, hogy sok játékos van előttem, tanulnom kell tőlük és a helyzetem meg fog változni. Sokoldalú játékosnak lenni mindenképpen jó eszköz, mert több játéklehetőséget ad”, mondta.

Ezt követően Camavinga arról beszélt, hogy a pálya mely részén érzi magát a legjobban.

“Több poszton is tudok játszani, így hát különböző játékosoktól merítek ihletet. Casemiro sok párharcot nyer meg, Modric támadni és védekezni is tud, és megvan a látása is. Kroos fontos a hihetetlen passzolási készsége miatt. A kedvenc posztom a 6-os, a védővonal előtt. Azonban ezt nem mindig kaphatod meg és alkalmazkodnod kell. Jobb védekezésbeli stabilitást kell hoznom és kiegyensúlyozottabbnak kell lennem.”

Camavinga azzal zárta az interjút, hogy tagadta azokat a feltételezéseket, melyek szerint ő akkor játszik jobban, ha a csapatnak hátrányból kell felállnia.

“Nem feltétlenül. Nem játszok visszafogottan. Még ha előnyben is lépek pályára, akkor is intenzíven és lelkesen kell játszanom, hogy továbbra is nyerjünk. Saját magam legjobb verziója azaz, hogy visszaszerzem a labdát, előre játszom azt, cselezek, párharcokat nyerek és egy kis kockázatot vállalok.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend