Madridom.hu
Fórumajánló
Enzo Fernandez a B terv, ha nem sikerül leigazolni Bellinghamet
2022-12-01 09:27 ___Samy___ managingmadrid.com
Enzo Fernandez a B terv, ha nem sikerül leigazolni Bellinghamet Átigazolási hírek

Jude Bellingham az egyik legkelendőbb név a mai futballpiacon. A 19 éves angol középpályás a pálya bármely végén feltalálja magát és olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amik tényleg segíthetnek a Real Madridnak Luka Modric és Toni Kroos visszavonulását követően.

Viszont furcsa módon azt mondhatjuk, hogy Bellingham már-már túl jó. Persze nem abban az értelemben, hogy a Real Madrid felett áll, hanem úgy, hogy túl nagy lesz a versengés az angol játékosért.

A MARCA információi szerint Pérezék egyértelműen le szeretnék igazolni Bellinghamet, de fennáll annak a veszélye, hogy túllicitálják őket, ezért minden más lehetőséget is megvizsgálnak.

Ugyanezen jelentés szerint a B terv mellett szereplő név Enzo Fernandez. A 21 éves argentin eddig kitűnő világbajnokságot hoz és sokoldalú középpályás, aki szintén tud védekezni és támadni is. Ahogy Bellinghamnél, úgy nála is kiemelendő a sokoldalúsága.

Fernandez jelenleg a Benfica játékosa, sok gólt szerez a posztján és nagyszerű passzolási készsége van. A Real Madrid természetesen figyelemmel követi őt a világbajnokságon, de lesznek más kérői is a tornán nyújtott teljesítménye miatt.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend