Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-12-01 09:16 ___Samy___ managingmadrid.com
Sajtóhír: A Real Madrid figyelemmel kíséri Cody Gakpo helyzetét Átigazolási hírek

Fabrizio Romano szerint a Real Madrid már egy jó ideje figyeli Gakpo játékát. A holland támadó eddig három gólt szerzett a katari világbajnokságon.

Cody Gakpo nem csak a világbajnokságon, hanem klubszinten is nagyon jó idényt fut, akit már a nyáron nagyon sokan a Manchester Unitedez vizionáltak. Azonban Fabrizio Romano transzferguru szerint a Real Madrid is szívesen látná a holland támadót.

Nem meglepő, hogy a Real Madrid is felkerült Gakpo kérői közé. A Blancók mindig nagyon odafigyelnek a világbajnokságokra, hiszen több játékost is szereztek már meg a tornán mutatott kiváló formájuk miatt. A PSV játékosa szintén érdekes lehet Pérezék számára Fabrizio szerint, csak az a baj, hogy ő is a bal oldalon érzi igazán jól magát.

Mindez azt jelenti, hogy a Real Madrid érdeklődése nem túl valószínű, hiszen ezen a poszton szerepel Vinícius Jr. is. A holland ráadásul idősebb is, mint brazil kollégája, így nem várható az, hogy miatta a spanyol csapat vezetősége bármilyen licitháborúba is keveredik olyan klubokkal, mint például a Manchester United.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend