Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-12-01 09:43 ___Samy___ managingmadrid.com
Tchouaméni: „Nem tudtam, hogy Camavinga tud balhátvédet is játszani” Nyilatkozatok

A Real Madrid középpályása még a Tunézia elleni meccsük előtt adott interjút a sajtónak. A beszélgetés során szóba került Camavinga új posztja is.

A francia edzéseken az utóbbi napokban Camavinga balhátvédként játszatása volt az egyik legfőbb téma, hiszen ezzel sok mindenkit meglepett Deschamps. Erről Tchouaméni is kifejtette gondolatait.

„Nem tudtam, hogy képes ott játszani, ezért nem én vagyok az edző. Azonban az ő úgy gondolja, hogy képes betölteni az űrt Lucas sérülését követően és ez egyértelműen így is van.”

A mérkőzés utáni statisztikák alapján pedig nem is szerepelt olyan rosszul Camavinga a védelem bal oldalán. 18 párharcot nyert meg, ami az 1966-os adatgyűjtés óta egyetlen francia játékosnak sem sikerült egyetlen vb találkozón sem.

A franciák középpályáját a Real Madrid játékosa vezeti eddig a katari világbajnokságon, nagyon masszív teljesítménnyel. Ezzel kapcsolatban pedig meg is kérdezték tőle, hogy emiatt a későbbi francia válogatott egyik vezérének tekinti-e magát vagy sem.

„Próbálok tapasztalatot szerezni, de még csak 16 meccsen játszottam. Egy új generáció jön most, de nem látom magam a vezérének.”

A franciák bár kikaptak, de így is továbbjutottak a csoportjukból. A legjobb 16 között Lengyelország lesz az ellenfelük.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend