Madridom.hu
Fórumajánló
Gvardiol: “A Real Madrid a világ legnagyobb klubja”
2022-12-04 19:30 ___Samy___ managingmadrid.com
Gvardiol: “A Real Madrid a világ legnagyobb klubja” Nyilatkozatok

Josko Gvardiol lenyűgözte a 2022-es katari világbajnokság nézőit, aki nemrég a Real Madridrot méltatta egy interjú során.

Josko Gvardiol az egyik legjobb teljesítményt nyújtotta eddig a katari világbajnokságon. A 20 éves horvát középhátvéd az egyik legjobbjának bizonyul a posztján és számos top európai klub érdeklődését fel is keltette. A spanyol Relevo szerint a Real Madrid érdeklődik a játékos felől, akik ezzel kapcsolatban megosztották a játékos álláspontját is ezzel kapcsolatban.

“Luka Modricsnak nem kell semmit sem mondania nekem a Real Madridról, nincs rá szükség. Már tudok mindent, tudom, hogy a világ legnagyobb klubja és tudom milyen fontos, hogy egy ilyen nagy csapattal szóba hoznak.”

Gvardiol jelenleg az RB Leipizgben játszik, a horvátok U21-es edzője pedig arra tippelt, hogy honfitársa az egyik legjobb védő lesz: “Ő lesz a valaha volt egyik legdrágább védő mikor klubot vált, ami valószínűleg egy vagy két éven belül lesz”, mondta Igor Biscan a The Athletic-nek. “Bármilyen alkalom is legyen, mindig higgadtan játszik.”

Mikor a The Athletic munkatársai a Chelsea érdeklődéséről kérdezték, a játékos az alábbi választ adta: “Rólam és a Chelsearől? Nem tudom. Tudod mi történt az utóbbi hónapokban. Hogy őszinte legyek, fogalmam sincs. Az ügynököm foglalkozik ezzel, majd meglátjuk mi lesz. Jelenleg boldog vagy Lipcsében. Nem tudom, meglátjuk – sosem tudhatod. Tudjátok a történteket és ezeket a dolgokat, de csak annyit mondhatok, hogy boldog vagyok Lipcsében és jelenleg maradok és értük játszok. Természetesen ez egy nagy klub, és ki tudja, talán egy nap ott leszek. Nagyon jó látni az ilyen dolgokat, különösen azért, mert ott van Kovacic, szóval sosem tudhatod. Már beszéltem vele erről.”

A tornán nyújtott teljesítményét látva nem csak a Chelsea és a Real Madrid lesznek az egyedüli érdeklődők.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend