Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-12-04 18:55 ___Samy___ managingmadrid.com
Nem biztos, hogy Nacho hosszabbít Átigazolási hírek

A saját nevelésű játékos már kapott egy ajánlatot a Real Madridtól, de talán egy sokkal kiemeltebb szerepben szeretné befejezni a pályafutását.

A modern éra egyik legnagyobb becsben tartott Real Madrid játékosa Nacho. Egy igazi kincsnek számít a védelemben – a védelem bármely pontján kiválóan érzi magát – aki végigjárta a klub ranglétráját, a Castillától került a felnőtt csapatba és az egész karrierjét a spanyol óriásnál töltötte. Gyakorlatilag bármilyen szereppel elégedett, amit kap és kiteszi a szívét a pályára minden alkalommal.

Nacho, aki most már 32 éves, jelenlegi szerződése 2023. nyarán lejár. A hírek szerint már meg is kapta a klubtól a hosszabbítási ajánlatot, ami alapján további egy évvel, 2024. június 30-ig hosszabbodna meg a szerződése. A klasszikus plusz egy éves szerződést kapná, akárcsak a a 30 éves kor felett lévő játékosok szokták.

Azonban a MARCA beszámolói szerint nem biztos, hogy Nacho ezt a hosszabbítást el fogja fogadni. Ehelyett megvárná milyen ajánlatokat fog kapni az elkövetkezendő hónapok során. Ennek az oka az, hogy Nacho úgy érzi, hogy fontosabb szerepet is képes lenne betölteni a mostaninál. Jelenleg negyedik számú középhátvédnek számít Antonio Rüdiger, David Alaba és Eder Militao mögött, ettől pedig ő többet szeretne. A spanyol játékos csakis sérülések vagy lapok miatt tud a fent említett játékosok elé kerülni a rangsorban. Habár a klubnál sajnos előfordulnak sérülések és eltiltások is, Nacho szeretne ettől is többet játszani.

A másik tényező, hogy a játékosnak valószínűleg a Real Madridtól „kisebb” klubokkal kell beérnie, ha a játékidejét részesíti előnyben. Teljesen érthető, hogy Nacho szeretné megvárni milyen ajánlatokat tesznek le elé az asztalra, mielőtt aláírna bármilyen hosszabbítást jelenlegi klubjával. Ráadásul még rengeteg idő van arra, hogy a Real Madrid és Nacho közös nevezőre jussanak.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend