Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-12-04 19:08 ___Samy___ managingmadrid.com
Sajtóhír: Hazard fontolgatja a válogatottól való visszavonulást Nemzeti válogatott

A MARCA értesülései szerint a belga támadó vizsgálja annak a lehetőségét, hogy visszavonuljon a válogatottól.

A Real Madrid támadója, Eden Hazard azt fontolgatja, hogy szögre akasztja a csukát a belga válogatottnál, számolt be róla pénteken a MARCA. Mindezt azután, hogy a belgák a csoportkör után utazhattak haza Katarból.

Ez a világbajnokság minden bizonnyal lezárta a belgák aranygenerációját, amelyet egykor Eden Hazard vezetett. Roberto Martinez meglepő, mégis leleplező döntésével zárult az egész, aki mindösszesen 10 perc lehetőséget adott a Real Madrid támadójának a horvátok elleni sorsdöntő mérkőzésen. Hazard elitjátékos pályafutása véget ért, innentől most már csak a klubfutballra szeretne koncentrálni.

A spanyol fővárosban eközben szeretnének megszabadulni jövő nyáron a támadótól, és azzal a játékos is tisztában van, hogy egyre esélyesebb, hogy új klub után kell néznie. Így tehát érdekes lesz azt látni, hogy hová megy Madridból Hazard, ami nem lesz neki könnyű. Ahogy az sem, hogy innentől kezdve minőségi játékidőt kapjon bárhol is.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend