Madridom.hu
Fórumajánló
Sajtóhír: Endrick megszerzése már decemberben lezárulhat
2022-12-07 10:46 ___Samy___ managingmadrid.com
Sajtóhír: Endrick megszerzése már decemberben lezárulhat Átigazolási hírek

A Real Madrid vezetősége előrehaladott tárgyalásokat folytat Endrickkel és a képviseletével, így most már ismét a spanyol klub van a pole-pozícióban. A brazil UOL Sport szerint Pérezék már megegyeztek a Palmeirassal és a játékossal is.

Mindhárom fél részéről az az elvárás, hogy az üzlet még decemberben létrejöjjön. A Real Madrid 60 millió eurót fog letenni az asztalra a 16 éves játékosért, az összeg nagy részét előre, nem pedig részletekben fizetik ki. A fiatal támadó 2024. nyarán csatlakozhat majd, mikor betöltötte a 18. életévét.

Endrick aláírásáért olyan csapatok versengtek a Real Madrid mellett, mint a Chelsea, a PSG és a Barcelona, utóbbi kettő pedig szintén nagy esélyesként szálltak harcba a Blancók mellett. Úgy tűnik tehát, hogy Juni Calafat és társai ismét meg tudtak szerezni egy nagyon ígéretes brazil tehetséget, az intenzív versenyhelyzet ellenére is. A Real Madrid van tehát előkelő helyzetben, az elkövetkezendő hetekben pedig várhatóan véglegesítik is az üzletet.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend