Madridom.hu
Fórumajánló
A Liverpool a legesélyesebb Bellingham megszerzésére
2022-12-08 10:25 ___Samy___ managingmadrid.com
A Liverpool a legesélyesebb Bellingham megszerzésére Átigazolási hírek

A Liverpool következő célpontja Jude Bellingham, a Borussia Dortmund játékosa. Az angol csapat jövő nyáron szerződtetné a fiatal angolt, akinek a családjával már előrehaladott tárgyalásokat folytatnak.

Ezekkel a hírekkel a német SportBild újságírója, Christian Falk állt elő, aki egy nagyon hihető forrásnak számít Németországban. Szerinte a Real Madrid már nem esélyes a játékos megszerzésére, hiszen a Liverpool már a tárgyalásoknál tart.

Falk tegnap az Anfield Wrap podcastjában beszélt a fiatal angol sztárjátékos távozásáról: “Jövő nyáron el fogjuk veszíteni Bellighamet, ahogy Haalandot is elvesztettük. Ez egyre közelebb és közelebb van. Ma hallottátok a hírt, és hallani fogjátok, hogy Bellingham és a Liverpool nagyon-nagyon közel állnak egymáshoz. Már sok beszélgetésen túl vannak. Az édesapja, Mark, az édesanyja, Denise és az ügynök, Mark Bennett a Liverpoolra koncentrálnak igazán.”

A spanyol sajtó már a hét elején megszellőztette a hírt, hogy a Real Madrid ki fog szállni a harcból a 100 millió eurót is meghaladó átigazolási összeg miatt. Az igazság talán az is lehet, hogy maga a spanyol klub vezetése szivárogtatta ki ezt a hírt annak érdekében, hogy a szurkolók előtt jó színben tűnhessenek fel.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend