Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
Vinícius: „Modric egy követendő példa, nagyon ritka, hogy valaki 37 évesen ezen a szinten játsszon”
2022-12-08 09:40 ___Samy___ managingmadrid.commarca.com
Vinícius: „Modric egy követendő példa, nagyon ritka, hogy valaki 37 évesen ezen a szinten játsszon” Nyilatkozatok

Vinícius Jr. a brazil válogatott egyik legnagyobb sztárja ezen a világbajnokságon. A Real Madrid támadója tegnap a média rendelkezésére állt, és egy számos témát érintő interjút adott.

A gólörömök

„Egy gól a legfontosabb pillanat a futballban. A világbajnokságon mi játékosok és az egész ország nagyon boldoggá válik ilyenkor. Számos koreográfiánk van még, remélhetőleg tovább tudjuk folytatni a sok táncolást és a jó játékot, hogy ezzel a ritmussal bejussunk a döntőbe. Az emberek szeretnek panaszkodni, mikor valakit boldognak látnak…. és mi brazilok mindig nagyon boldogok vagyunk.”

Siker a Real Madriddal és Brazíliával egyaránt

„Nagyon boldog vagyok, hogy 22 évesen a magam elé kitűzött céljaim egy részét már el is értem. Szeretnék továbbra is úgy dolgozni, mint eddig, hogy képes legyek ott maradni, ahol most is vagyok. A legjobbakkal játszom Brazíliában és a Real Madridban egyaránt.”

Felelősség a válogatottban

„26-an vagyunk itt és mindenki vállalja a felelősség egy részét, hogy senkinek ne legyen túl nehéz. Azok, akik többet játszanak, nagyobb a felelősségük, de senkit sem kímélnek, én pedig nem félek a felelősségtől.”

„A legjobb formámat szeretném nyújtani, hogy segítsem a csapatot. Nem csak a góljaimmal, hanem azzal is, hogy visszamegyek védekezni, ami szintén nagyon fontos.”

Neymar

„Azt mondta nekem, hogy a világbajnokság sokkal másabb, mint más tornák és most pedig átélem ezt, tudom milyen fontos ez az országunkban. Ezt a tanácsot mindig magammal hordom. Amikor felcsendült a himnusz, láttam, hogy milyen nagy különbség az országoddal a világbajnokságon játszani, még Brazlíliában, a legtöbb címet szerző országban is.”

Tite és Ancelotti

„Mindig beszélek telefonon Titevel, akárcsak Ancelottival, aki szintén sok tanácsot adott nekem, hogy hogyan legyen itt is kezdő. Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen jól kezdtem a tornát.”

„Mindig próbálok fejlődni, itt is és a csapatomnál is. Ancelotti sokat segít nekem, ahogy Tite is: ők ketten nagyon hasonlóak. Minden mérkőzésem próbálok agresszívebb lenni az emberfogásban, próbálok több gólpasszt adni, több gólt szerezni és fontosabb lenni a csapat számára.”

„Ancelotti mindig megadja nekem azt a magabiztosságot és szeretetet, amire szükségem van. Olyan, mintha az apám lenne. Ezt nem csak értem, hanem mindenkiért megteszi. Ronaldo azt mondta, hogy Ancelotti volt a legjobb edzője, nem csak a technikai és a taktikai részében, hanem a futballistákkal való együttélésben és a nagyszerű játékosokkal való foglalkozásban is. Szeretnék neki egy nagy ölelést küldeni, örülök a szeretetének, mindig küld nekem üzeneteket.”

Luka Modric

„Mindig nagyon nagyon nehéz az ilyen képzett játékosok ellen játszani, Modric pedig mindig nagyon sokat tanított nekem, és teszi ezt minden nap, hogy tovább tudjak fejlődni. Ő egy követendő példa, nagyon ritka, hogy valaki 37 évesen ezen a szinten játsszon. Az olyan futballisták, mint ő, Cristiano, Thiago Silva, akik olyan korban vannak, hogy már nem normális így teljesíteni, ők teszik ezt újra normális dologgá. Örülök, hogy ellene játszhatok, győzzön a legjobb.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend