Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2023-01-12 08:44 e.gergo realmadrid.com
Nacho: „Mindig öröm, hogy játszhatok, és nem érdekel, hogy milyen poszton” NyilatkozatokSpanyol Szuperkupa
Supercopa de España - Elődöntő 2023 JAN 11 (szerda) 20:00 Rey Fahd stadion, Szaúd Arábia 1-1 Hosszabbítás után. Rendes játékidő: 1-1Büntetők eredménye: 4-3

„Nehéz volt, de ott vagyunk a döntőben, és mindent megteszünk érte” – tette hozzá Asensio a Valencia elleni győzelem után.

A Real Madrid legyőzte a Valenciát, így bejutott a Spanyol Szuperkupa döntőjébe. Nacho, aki végigjátszotta a teljes 90 percet, így elemezte a Rey Fahd stadionban lejátszott mérkőzést: „Kemény volt. Egy mérkőzést hosszabbítással és büntetőkkel megnyerni sosem könnyű. A Valencia jó volt, és nagyon versenyképes mérkőzést játszottunk. Volt két lehetőségünk, és végül a szerencse a mi oldalunkra állt a büntetőpárbajban. Örülünk, hogy egy újabb döntőben vagyunk.”

„A góljuk volt a probléma. A szünet után kijöttünk, és az első támadásnál gólt szereztek. Ezen még dolgoznunk kell, mert a minap a Villarreal ellen is pont a szünet után kaptunk gólt. A következő napokban megpróbáljuk kijavítani ezeket a hibákat.”

Poszt
„Hozzászoktam már, és nincs vele semmi problémám. Számomra mindig öröm, hogy játszhatok, és nem érdekel, hogy milyen poszton kell pályára lépnem. Sokkal jobban érzem magam középhátvédként, de örülök, hogy játszhatok.”

Ancelotti
„Motivációt, önbizalmat ad nekünk. Ezek azok a pillanatok, amikor talán nagyobb nyomás nehezedik a csapatra, de magabiztosak vagyunk, mert rengeteg munkát fektettünk bele. Végül is jól sikerült.”

Bizalom a csapatban
„Bízom a csapattársaimban és természetesen Courtois-ban, mert ők a legjobbak. Óriási bizalmunk van Courtois-ban, nem csak a büntetők miatt. Minden meccsen bizonyítja, hogy ő a világ legjobb kapusa. Nagyszerű, hogy a csapatban van.”

Ancelotti: „Nehéz és küzdelmes mérkőzés volt”

Ancelotti meccs utáni nyilatkozata

A címvédés
„Ez egy egyedülálló lehetőség. Minden olyan dolog csodálatos, ami azt jelenti, hogy ezzel a klubbal címeket nyerhetünk. Újabb esélyünk van arra, hogy újabb trófeát emelhessünk a magasba. A végsőkig küzdenünk és harcolnunk kell.”

Asensio: „Gólt akartunk szerezni és el akartuk kerülni a büntetőket”.
„Bonyolult meccs volt, kevés ritmussal mindkét csapat részéről. Nehéz volt számunkra, de az a fontos, hogy ott vagyunk a döntőben és versenyben vagyunk egy újabb címért.”

„Arra számítottunk, hogy a második félidő nagy intenzitással kezdődik. A gól egy kicsit felborította a terveinket, a Valencia nyomott és nagyon jól játszott. Folyamatosan lehetőségeket alakítottunk ki, és akárhogy is alakulhatott volna. Büntetőkkel jutottunk tovább, és nagyon boldogok vagyunk.”

Kemény mérkőzés
„Szerettünk volna minél hamarabb gólt szerezni és elkerülni a büntetőpárbajt, de a labda nem akart bemenni. Jól vagyunk, boldog mindenki, és ott vagyunk, ahol lenni szeretnénk, vasárnap pedig a döntőben és egy újabb bajnoki címért küzdünk. Be akartunk jutni a döntőbe, és meg is próbáljuk megnyerni azt, függetlenül attól, hogy ki lesz majd ott az ellenfelünk.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend