Madridom.hu
Fórumajánló
Mijatovic: “A madridi fiataloknak nincs türelmük”
2023-01-18 09:25 ___Samy___ managingmadrid.com
Mijatovic: “A madridi fiataloknak nincs türelmük” Nyilatkozatok

A Real Madrid legendája legfrissebb nyilatkozatában arról beszélt, hogy szerinte Ancelotti nem bízik a keret minden játékosában, illetve, hogy kevés lehetőséget ad a fiataloknak. Emellett pedig Ödegaard neve is szóba került. Ian Wright pedig pont fordítva látja Mijatovic nézeteit.

A Real Madrid korábbi támadója és sportigazgatója, Pedja Mijatovic a spanyol rádióállomás, a Cadena SER vendége volt, ahol megosztotta nézeteit a Real Madrid jelenlegi problémáiról. Ugyanakkor Ödegaard idei formájáról is szót ejtetett.

“Ancelotti nem bízik az összes játékosában. A világbajnokságról nagyon rossz formában érkeztek vissza. Ez egy döntő pillanat, amikor a kupa forog kockán…. Ez aggodalomra ad okot.”

Ami Ödegaard távozását, valamint a Real Madrid és a Barcelona utánpótlás játékosai közötti különbséget illeti, Mijatovic úgy érzi, kulcsfontosságú különbség van a két klub között.

“A Barca saját nevelésű játékosai sokkal türelmesebbek. Ödegaard nagyon tehetséges, voltak lehetőségei, de ő a távozás mellett döntött. Ilyenkor nem tehetsz semmit, nem kényszerítheted maradásra. Ezeknek a madridi fiataloknak nincs türelmük.”

Ugyanakkor Ian Wright azt a nézetet vallja, hogy a Real Madrid nem volt türelmes a norvég középpályással, nem pedig fordítva.

“15 éves korában igazolták le őt [Ödegaard], és bár látták a benne rejlő lehetőségeket, nem voltak elég türelmesek, az Arsenal pedig kihasználta ezt a helyzetet. Példát mutat és akár az ‘Év Játékosa’ is lehet.”

Mikor a Real Madrid a norvég játékos eladása mellett döntött, Modric is és Kroos is nagyon magas szinten teljesített, és nem volt könnyű perceket találni a fiatal játékos számára. Azonban az is igaz, hogy a Real Madrid végezhetett volna jobb munkát, jobban belevonhatták volna a rotációba, még ha végül nagy profittal is adták őt tovább.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend