Madridom.hu
Fórumajánló
Ancelotti: “Hihetetlen reakció volt”
2023-01-20 08:58 d.gergo realmadrid.com
Ancelotti: “Hihetetlen reakció volt” NyilatkozatokSpanyol Kupa
Copa del Rey - Nyolcaddöntő 2023 JAN 19 (csütörtök) 21:00 Estadio de la Cerámica 2-3

“Ez a klub sosem adja fel, de nem várhatunk a meccs végéig a reakcióval” – fogalmazott a tréner.

Carlo Ancelotti az Estadio de la Cerámicában beszélt a sajtónak, miután a Real Madrid győzött a Villarreal ellen, és ezzel biztosította helyét a Copa del Rey negyeddöntőjében: “Nagyon dühös voltam a félidőben, és úgy döntöttem, hogy kockáztatok, és magas nyomást gyakorlunk. Nem voltunk elég erőszakosak a párharcainkban, és azt mondtam nekik, hogy ébredjenek fel, még van időnk visszajönni. Határozottan felébredtek. Nem volt jó az első félidő, és nem játszhatunk így. A második játékrészben hihetetlen reakció volt, mint mindig. Ez a klub soha nem adja fel, de nem várhatunk a meccs végéig a reakcióval.”

“Nagyon rossz első félidőt játszottunk, és egy egészen váratlan második félidőt, mert nehéz így átállítani a dinamikát egy olyan első félidő után, amit láttunk. A csapat egy nagyszerű jellemet tudott bemutatni, hogy megfordítsa a dolgokat. A második félidő fantasztikus az önbizalmunk szempontjából. Nem adtuk fel, és biztos vagyok benne, hogy az újságíróknak is meg kellett variálniuk a cikkeket, amiket közben írtak.”

Ceballos: “Soha nem szabad leírni ezt a csapatot”

Ceballos és Asensio meccs utáni nyilatkozata

Ceballos és Asensio dicsérete
“Tényleg megváltoztatták a játékot. Több minőséget és energiát hoztak a pályára. Abszolút kulcsszerepet játszottak abban, hogy megfordítottuk az eredményt és a párharcot.”

Camavinga
“Több energiája volt és több karaktert mutatott a második félidőben. Folyamatosan tanulja, hogy vigyáznia kell magára, ez egy összetett teljesítmény volt most tőle.”

Rodrygo cseréje
“Volt egy kis izomhúzódása, és úgy döntöttem, hogy nem kockáztatom meg. Nem üdvözölt engem mikor lejött, mert szerintem elfelejtette, de nem hiszem, hogy ez nagy dolog.”

Reina
“Nem volt semmi. Kicsit felhúzta magát Vini Jr. miatt, ennyi az egész. Jó a kapcsolatom vele. Én azt láttam ma, hogy Vini nagyon sok rúgást kapott, ahogy minden meccsen.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend