Madridom.hu
Fórumajánló
Real Madrid – Atlético meccs lesz a Copa del Rey negyeddöntőjében!
2023-01-20 13:32 d.gergo realmadrid.com
Real Madrid – Atlético meccs lesz a Copa del Rey negyeddöntőjében! Spanyol Kupa
Copa del Rey - Negyeddöntő 2023 JAN 26 (csütörtök) 21:00 Estadio Santiago Bernabéu 3-1 Hosszabbítás után. Rendes játékidő: 1-1

A párharcot január 25-én vagy 26-án, a Santiago Bernabéu stadionban játsszák le, a továbbjutás sorsáról egyetlen mérkőzés dönt majd a Copa del Rey negyeddöntőjében.

A Real Madrid az Atleticóval csap össze a Copa del Rey negyeddöntőjében – derült ki a Spanyol Labdarúgó Szövetség székhelyén megtartott sorsoláson. A párharc egyetlen mérkőzésen dől majd el, a meccset január 25-én vagy 26-án játsszák a felek a Santiago Bernabéu stadionban.

Ez lesz a tizennyolcadik alkalom, hogy kupamérkőzésen az Atléticóval találkozik a Real Madrid. Az eddigi tizenhét összecsapás mérlege a mieink javára szól (11-6). A negyeddöntőbe jutáshoz vezető úton az Atlético az Almazán (0-2), az Arenteiro (1-3), az Oviedo (0-2) és a Levante (0-2) csapatát győzte le. Carrasco, Llorente és Barrios 2 góllal a legjobb góllövőik a tornán.

A negyeddöntők összes párosítása:
Real Madrid – Atlético Madrid
Osasuna – Sevilla
Valencia – Athletic Bilbao
Barcelona – Real Sociedad

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend