Madridom.hu
Fórumajánló
Ancelotti: “Intenzíven és ötletesen kell játszanunk”
2023-01-21 17:15 d.gergo realmadrid.com
Ancelotti: “Intenzíven és ötletesen kell játszanunk” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 18. forduló 2023 JAN 22 (vasárnap) 21:00 Nuevo San Mamés 0-2

“Bilbaóban úgy kell játszanunk, mint a Villarreal elleni meccs második félidejében” – mondta a tréner.

Carlo Ancelotti a Real Madrid valdebebasi edzőközpontjának sajtószobájában beszélt az Athletic Club elleni San Mamés-ben megrendezésre kerülő mérkőzés előtt: “Figyelembe vettük a Villarreal elleni mérkőzésen történteket. Nagyon jó reakció volt. Az első félidőben hibáztunk, de mindent kiértékeltünk. Regenerálódni kell, videókat kell néznünk, és nem szabad hibáznunk. A Bilbao elleni meccs nehéz lesz. Úgy kell játszanunk, mint a kupameccs második félidejében – intenzitással, ötletekkel és nem alulmaradva az elvárásokkal szemben, mint az utóbbi meccseken.”

“Ez a csapat érinthetetlen. Vannak olyan játékosok, akik mindent beleadnak, mint Ceballos és Asensio. Kroos és Modric érinthetetlenek. Ez nem jelenti azt, hogy minden meccsen játszaniuk kell. De ezek a játékosok történelmet írnak, és továbbra is ezt fogják tenni ennél a klubnál.”

Nacho, Ceballos és Asensio.
“Megmutatták, hogy meghatározóak tudnak lenni a meccseken, és aztán az edzőn múlik, hogy az elejétől kezdve kezdjenek, vagy később álljanak be csereként. Látom, hogy a játékosok nagyon motiváltak, és ezt meg is mutatták. Meg kell néznünk, hogy mi történik. Vannak olyan játékosok, akiknek idén lejár a szerződésük, de motiváltak. Ez nem befolyásol semmit.”

Hivatalos a Bilbao elleni keret névsora

Szavazz a kezdőcsapatról Te is!

Camavinga
“Eduardo ugyanolyan érinthetetlen, mint Modrić és Kroos.”

Tchouameni
“Nyilvánosan bocsánatot kért – a csapattársaitól és a szurkolóktól. Ő egy fiatal srác, és elkövethet hibákat. Ezzel a dolognak vége. Hamarosan visszakapjuk őt, a jövő héten már velünk lehet.”

Korrekciók
“Volt néhány helyezkedési hiba, néhány rosszul olvasott játék, néha a sorok nincsenek együtt, néha nem nyomunk, amikor kell. Olykor olyan egyéni döntéseket hozunk, amelyek hatással vannak ránk, és ezeket kell kontrollálnunk. A területünk a barátunk, nem az ellenségünk. Bármi, ami a vonalak mögé kerül, veszélyt jelent, és a hátsó sorokat kell irányítanunk, mielőtt nyomást gyakorolnánk.”

Sérülések
“Közel állunk ahhoz, hogy Alaba, Tchouameni és Carvajal visszatérjen. Hazardnak bokasérülése van. Jövő héten mindannyian visszatérnek. A csapat lassan újra felveszi a ritmust és halad előre.”

Copa del Rey negyeddöntő
“A legjobb csapatok ellen akarunk játszani. Így működnek a sorsolások. Az Atlético egy olyan csapat, amelyet nagyon tisztelünk. Nagyszerű meccs lesz, mert ez egy derbi.”

Arribas
“Megvan minden benne, amire szüksége van. Neki is fejlődnie kell, mint minden fiatalnak. Az ifjúsági csapatban van néhány nagyszerű játékos, és mindannyiukat folyamatosan értékeljük.”

Ernesto Valverde
“Valverde nagyszerű barátom, és jól kijövünk egymással. Az általa edzett csapatoknak egyértelmű identitása van.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend