Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2023-01-23 08:42 e.gergo realmadrid.com
Nacho: „Minden meccsen kötelező a győzelem” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 18. forduló 2023 JAN 22 (vasárnap) 21:00 Nuevo San Mamés 0-2

„Nagyon örülök a győzelemnek egy ilyen nehéz pályán” – tette hozzá Ceballos.

A Real Madrid legyőzte az Athletic Bilbao csapatát a San Mamésban. A mérkőzésről beszélve Nacho, aki a teljes 90 percet végigjátszotta, kifejtette: „Nagyon fontos volt, hogy ma itt nyertünk. Minden meccsen kötelező a győzelem. A Barcelona már nyert a meccsünk előtt ebben a fordulóban, így ez elengedhetetlen volt. Most jön a kupameccs, ami szintén kulcsfontosságú. Rövid, de nagyon pozitív ritmusban várjuk a csütörtöki meccset, és tele vagyunk önbizalommal.”

„Nagyon jók voltunk védekezésben és előrefelé is. Nagyon komplett teljesítmény volt, a csapat nagyon kompaktnak tűnt, és kapott gól nélkül zárunk, ami szintén nagyon fontos, és önbizalommal tölt el minket a csütörtöki derbi előtt.”

A kezdő szerepéről
„Boldog vagyok, hogy játszhatok és tovább gyarapíthatom a lejátszott perceim számát. Próbálom a legtöbbet kihozni abból, amit kapok. Megmutatom, hogy minden alkalommal jól játszom, amikor játszom, és mindig felkészült vagyok minden helyzetre. Ma nyertünk, úgyhogy örülök a csapat teljesítényének.”

Benzema beérte Raúlt
„Karim hihetetlen, elképesztő. A góljai nagyon sokat segítenek nekünk, ezt már tavaly is megmutatta. Nagyon jó nekünk, hogy a csúcson van.”

Ancelotti: „Keményen küzdöttünk és jól menedzseltük a meccset”

Ancelotti meccs utáni nyilatkozata

Ceballos: „Nagyon örülök a győzelemnek egy ilyen nehéz pályán”
„A Villarreal ellen remek második félidőt produkáltam, és segítettem a csapatnak egy nagyszerű visszatérést összehozni. Az edző most megkért, hogy kezdjek. Rengeteg energiám és vágyam volt, és ezt meg is mutattam a pályán. Nagyon örülök a győzelemnek egy ilyen nehéz pályán.”

Kezdőcsapat
„Készek vagyunk játszani, amikor az edzőnek szüksége van ránk. A Villarreal ellen is bedobott, amikor a csapatnak szüksége volt rám. Most lehetőséget adott, hogy a kezdőcsapatban játszhassak egy olyan nagyszerű klub ellen, mint az Athletic. Készen állok a játékra, és amikor az edző kéri, akkor a legjobbamat fogom nyújtani.”

A jövőjéről
„Nincs nagyobb klub a Madridnál. Még négy hónap van hátra a szerződésemből, de mindent beleadok, hogy megmutassam, itt akarok maradni.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend