Madridom.hu
Fórumajánló
Ancelotti: “Alig várjuk, hogy újra a szurkolóink társaságában lehessünk”
2023-01-25 14:31 ___Samy___ realmadrid.commanagingmadrid.com
Ancelotti: “Alig várjuk, hogy újra a szurkolóink társaságában lehessünk” NyilatkozatokSpanyol Kupa

Carlo Ancelotti a Real Madrid edzőközpontjának médiaszobájában tartotta meg a holnapi mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját.

“Ez egy derbi és megfelelően fel kell készülnöd rá, ahogy az összes derbire. Egy különleges meccs lesz egy erőteljes csapat ellen. Alig várjuk, hogy ismét hazai pályán játszhassunk két hónap után. Nagyon szeretnénk már újra a szurkolóink társaságában lenni, különösen egy olyan mérkőzésen, mint a városi derbi.”

“David Alaba ismét bevethető, de még mindig nem számíthatunk Tchouaménire, Hazardra, Carvajalra és Lucasra.”

Modric és Kroos

“Kroos és Modric profik és nagyon jól tudják, hogy miről szól ez a klub és milyen színvonalú a csapat. Nem kell megmagyarázni mikor nem játszanak, mert nagyon jól megértik. Beszélgettünk már erről a szezon kezdetekor. A csapat az átalakulás pillanatában van, amivel mindenkinek tisztában kell lennie. Az idősebb játékosok ezt megértik és türelmesek a fiatalokkal. Ez része a sikereknek és kulcsfontosságú, hogy jó hangulat uralkodjon az öltözőben és mindenki motivált legyen.”

Képesek együtt játszani, efelől kétségem sincs. Eddig is hozzájárultak az idényhez, és ezután is hozzá fognak. Sok mérkőzésen döntő fontosságú a jelenlétük és ez ezután is így lesz.”

Valverde

“Nincs még a legjobb formájában. Fejlődik. Nemrég tért vissza a világbajnokságról és türelmesnek kell vele lennünk. Elsősorban nem a gólokat várjuk tőle, sokkal inkább, hogy a védekezésből és a támadásokból is kivegye a részét, és pontosan ezt is teszi. Mikor ismét a legjobb formában lesz, gólokat is fog lőni.”

A kezdő tizenegy

“Igazságos lenne, ha Ceballos, Asensio vagy Camavinga nem lenne benne. Ez része lehet a rotációnak, amelyet az ilyen típusú meccseken és a szezon követelményei alapján eszközölnünk kell. A lehető legjobb csapatunkat kell kiállítani és erre fogok törekedni.”

Camavinga posztja

“Ő egy modern középpályás, aki jól le tudja fedni a két középhátvédek közötti területet. Kiválóan játszott a Bilbao ellen, mert taktikailag és védekezésben is nagyon fegyelmezett volt. Őt és Tchouaménit együtt játszatva dupla szűrőként még jól is működhet. Mindketten energiát és minőséget nyújtanak a labdakihozataloknál. Ez egy jó ötlet lehet a jövőre nézve.”

Fran Garcia leigazolása

“A keret már készen van júniusig. Aztán az idény végén döntéseket hozunk.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend