Madridom.hu
Fórumajánló
Guti: “Vinícius túl sokat foglalkozik a játékvezetőkkel és a szurkolókkal”
2023-01-25 15:01 ___Samy___ managingmadrid.com
Guti: “Vinícius túl sokat foglalkozik a játékvezetőkkel és a szurkolókkal” Nyilatkozatok

A Real Madrid legendája, aki jelenleg a DAZN szakértője, Vinícius közelmúltbeli formájáról és a jelleme körül kialakult vitákról ejtett szót.

Guti a legfrissebb nyilatkozatában a brazil szélső jelenlegi formájáról beszélt, szerinte a játékára nagy hatással van a sok, ellene elkövetett szabálytalanság.

“Természetesen sokszor szabálytalankodnak vele, mert ő egyike azoknak a srácoknak, akik az őrületbe kergetik az ellenfelet a cselezésekkel, és ez már nem trend a mai futballban.”

Azonban a korábbi spanyol játékos úgy véli, hogy Vinícius még ennek ellenére is képes lehet javítani a játékán.

“Szerintem is túl sok figyelmet fordít a játékvezetőkre és a szurkolókra. Viszont a legnagyobb probléma a számomra az az, hogy ez nem tesz jót a játékának, nem segít neki abban, hogy jobb játékos legyen a pályán. Segíthetne neki, ha motivációként használná, de így csak kiveszi őt a játékból.”

Guti azzal zárta az elemzését, hogy a Real Madrid számára hiányzik Vinícius hozzájárulása.

“Sokszor láthattuk már, hogy a Real Madridnak mennyire nagy szüksége volt arra, hogy 100%-ban a játékra összpontosítson, és most nem ilyen. Úgy gondolom, hogy van még ideje fejlődni és szerintem így is fog tenni. Eljön majd az az idő, mikor nem fordít akkora figyelmet ezekre a dolgokra, mert még mindig nagyon fiatal.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend