Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2023-01-30 08:33 e.gergo realmadrid.com
Ancelotti: „Az elejétől a végéig jól játszottunk” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 19. forduló 2023 JAN 29 (vasárnap) 21:00 Estadio Santiago Bernabéu 0-0

Rengeteg lehetőséget alakítottunk ki a gólszerzésre, de a szerencse nem állt mellénk. Ez megtörténhet” – mondta a tréner.

Carlo Ancelotti a Santiago Bernabéu stadion sajtótermében nyilatkozott az újságíróknak a Real Sociedad elleni döntetlent követően: „Ez volt az egyik legjobb teljesítményünk ebben a szezonban. Nehéz volt cseréket végrehajtani, mert mindenki olyan jól játszott, és végül csak azért hajtottam végre őket, hogy friss lábakat hozzak be. Az elejétől a végéig jól játszottunk”.

„A kezdetektől fogva nyomást gyakoroltunk, nem engedtük a Real Sociedadnak, hogy úgy játsszanak, ahogy ők akartak. Magasan és intenzíven nyomtunk. Jól játszottunk a labdával és keményen dolgoztunk a labda nélkül. Sok lehetőséget teremtettünk a gólszerzésre, de a szerencse nem volt a mi oldalunkon. Ez megtörténhet”.

A bajnoki címért folytatott küzdelem
„Ha csütörtökön győzelmet aratunk, akkor több pontnál járunk majd, mint tavaly ilyenkor. A Barcelona nagyon jól teljesít, de ez egy hosszú szezon. Kemény volt a január, de a csapat sokat fejlődött minden téren: támadásban, védekezésben, fizikálisan… A csapat fejlődik, és a héten néhány sérült játékosunk is visszatér. Bizakodva tekintünk a következő hónapok elé”.

Camavinga a balhátvéd posztján
„Szerintem jól játszott. Ő is egy olyan opció, akire támaszkodhatunk. Megvan benne a minőség, az energia… Jól összekapcsolódik Vinivel a szélen, esélyeket teremtve. Lenyűgözött az energiája, ami miatt akár szélső hátvédként is játszhat. A Vini mögött játszó hátvédnek többet kell befelé mozognia, mint kifelé, és ez jól áll neki”.

Courtois: „Ez a döntetlen egy kicsit csalódást okoz”

Courtois, Nacho és Camavinga meccs utáni nyilatkozata

Vini Jr. teljesítménye
„Jó teljesítményt nyújtott, és ha gólt szerzett volna, az csodálatos lett volna. Jó formában van. Lehet, hogy néha hibázik, de sosem hagyja abba a próbálkozást”.

Ceballos dicsérete
„Nagyon jól játszik, és ma is nagyon magas szintet hozott, ahogy az utóbbi meccseken is. Sokat tesz hozzá, különösen ebben az időszakban, amikor hiányzik néhány emberünk, és ő készen állt arra, hogy bevethessék”.

Nacho, mint szélső védő
„Volt egy időszak, amikor nem sok játékidőt kapott, és most nagyszerű munkát végez. Mindig teljesít, és jobbhátvédként is teszi a dolgát. A csapat védekezésben együtt dolgozott, és a szokásosnál nagyobb nyomást gyakoroltunk. Ez pozitívum volt”.

A Real Sociedadot bajnoki kihívónak tekinti?
„Minden meccsen versenyben vannak, de szerintem még korai lenne arról beszélni, hogy a LaLiga megnyeréséért harcolnak”.

Januári igazolások
„Minden tekintetben bezárult ez az ablak, mind a távozók, mind az érkező játékosok tekintetében”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend