Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2023-01-30 09:10 e.gergo realmadrid.com
Copa del Rey: Ma délután kiderül, ki lesz a csapat ellenfele az elődöntőben Spanyol Kupa

A Real Madrid ma kora délután ismeri meg ellenfelét a Copa del Rey elődöntőjében, a lehetséges ellenfelek között az Athletic Bilbao, az Osasuna és a Barcelona van. A sorsolásra a Las Rozas Ciudad del Fútbolban kerül sor, 13:00-s kezdéssel.

A Copa del Rey elődöntőinek sorsolását most hétfőn, január 30-án tartják. A sorsolásra a Las Rozas Ciudad del Fútbolban kerül sor (közép-európai idő szerint 13 órakor), és Ancelotti csapata a másik három kvalifikált csapat egyikével találkozik: Athletic, Osasuna vagy Barcelona.

Kétmérkőzéses lesz az összecsapás, és az első mérkőzésen az először kisorsolt nevű csapat játszik majd hazai pályán. Az első mérkőzésre (az eredeti menetrend szerint) február 8-án vagy 9-én, a visszavágóra pedig március 1-jén vagy 2-án kerül sor. A döntőt május 6-án játsszák majd a La Cartuja stadionban, Sevillában.

A mérkőzések időpontjára még hatással lehet a Klubvilágbajnokság is, hiszen az eredeti menetrend szerint ott is jelenése van a csapatnak február nyolcadikán, így aztán a mérkőzések pontos ütemezéséről meg kell várnunk a hivatalos tájékoztatást.

Az előzetes hírek szerint a menetrend a sorsolástól függően a következők szerint alakulna: ha a Real Madrid ellenfele a Barcelona lesz az elődöntőben, akkor az első meccsre március elsején, a visszavágóra pedig egy héttel később kerülne sor – kivéve, ha a Barcelona továbbjut az Európa Ligában, akkor viszont a visszavágóra egészen április 5-ig kell majd várnunk.

Ha a Real Madrid az Osasuna vagy a Bilbao ellen játszik az elődöntőben, akkor az odavágóra február 15-én, a visszavágóra pedig március elsején kerülne sor. A klubvilágbajnokságtól függően itt is lehet csavar, hiszen egy Elche elleni meccs időpontja is lóg a levegőben, az február 15 vagy március 8 lesz attól függően, hogy a csapat bejut-e a Klub VB döntőjébe, szóval ebben a forgatókönyvben is lehetnek még csavarok, mire kiderül a végleges meccsidőpont.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend