Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2023-01-30 08:47 e.gergo realmadrid.com
Courtois: „Ez a döntetlen egy kicsit csalódást okoz” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 19. forduló 2023 JAN 29 (vasárnap) 21:00 Estadio Santiago Bernabéu 0-0

„Jó munkát végeztünk, de csalódottak vagyunk, hogy nem sikerült megszereznünk a győzelmet” – mondta Nacho.

A Real Madrid döntetlent ért el a Real Sociedad ellen, Courtois pedig elmondta a meccsről a véleményét a lefújás után: „Eleget tettünk a győzelemhez, sok lehetőséget alakítottunk ki. A második félidőben ők is, de összességében megérdemelten nyertünk volna ma. Csalódást okoz, de a Sociedad egy jó csapat, és gondot okozhatnak. Ez a döntetlen egy kicsit csalódást okoz”.

„A kapusok általában nagyszerű meccseket szoktak itt játszani. Remiro egy top kapus, és mutatott be néhány nagyszerű mentést, különösen azt, amikor Vini megpróbálta átdobni rajta a labdát. Nagyszerű meccse volt, és kár, hogy nem tudtunk gólt szerezni”.

Büntető Rüdiger ellen
„Hallottam, hogy lehetett volna büntető is. Néha büntetőt adnak a dobozban való tartásért, néha pedig nem. Ez egy lottó, olyan, mint a kézilabda, néha a VAR bejön, néha nem. Nem kereshetünk kifogásokat, mert voltak helyzeteink, hogy nyerjünk, és egy esetleges büntető nem változtat ezen”.

Következő mérkőzés
„Csütörtökön nyernünk kell. Fontos, hogy megnyerjük ezt a meccset, hogy újra jó formába lendüljünk. Jó teljesítményt nyújtottunk ma, és folytatnunk kell, hogy csütörtökön győzelmet arassunk”.

Ancelotti: „Az elejétől a végéig jól játszottunk”

Ancelotti meccs utáni nyilatkozata

Nacho: „A döntetlen csalódás”
„Nagyon jó meccs volt a szurkolóknak, és nagyon magas intenzitással játszottunk. Mindkét csapat nagyszerű teljesítményt nyújtott. A csalódás az, hogy tiszta lehetőségeket alakítottunk ki, de nem tudtuk őket kihasználni. Győzelemre vágytunk, és a döntetlen csalódás”.

„Remiro és a Real Sociedad is hihetetlen szezont fut. Nagyszerű csapat, és ezt itt is megmutatták. Jó munkát végeztünk, de csalódottak vagyunk, hogy nem tudtunk nyerni. De nem állunk meg, mert hosszú út áll még előttünk”.

Lehetséges leküldés
„Furcsa pillanat volt, és megállítottam a játékot. Úgy gondoltam, hogy a mi javunkra adták meg. Nem kellett volna kivágnom a labdát, de ilyen a futball”.

Frusztráció
„Amikor tiszta lehetőségeket hagysz ki, az megvisel, de a csapat végig küzdött a mérkőzésen. Talán a vége felé már éreztük a kupameccs hosszabbítását. De ez egy maraton, tovább kell mennünk, és mindenért meg kell küzdenünk”.

Camavinga: „Nem fogjuk elveszíteni az önbizalmunkat”
„Vannak olyan meccsek, amikor nem sikerül gólt szereznünk. Ez egy hosszú szezon, nem fogjuk elveszíteni az önbizalmunkat, és előre tekintünk, mert három nap múlva újabb mérkőzés következik”.

„Már a világbajnokságon is játszottam balhátvédként. Azért vagyok itt, hogy segítsem a csapatot és mindent beleadjak ezért a klubért. A Rennes akadémiáján is játszottam 30 percet ezen a poszton”.

Második a LaLigában
„A szezon még nagyon hosszú, rengeteg meccs van hátra. Ebben a szakaszban még nem tudom megmondani, hogy ki fog nyerni és ki nem, öt pont semmi, meglátjuk, mi lesz”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend