Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2023-02-05 19:38 e.gergo realmadrid.com
Nacho: „Tudtuk, hogy nehéz meccs lesz” Nyilatkozatok
Spanyol bajnokság - 20. forduló 2023 FEB 05 (vasárnap) 14:00 Estadi de Son Moix 1-0

„Tanulmányoznunk kell a hibáinkat, és tovább kell lépnünk” – mondta Lunin a Mallorca elleni vereség után.

Nacho és Lunin elemezte a Real Madrid teljesítményét a LaLiga 20. játéknapjának összecsapásán a Son Moixban. A kapitány a következőket mondta: „Tudtuk, hogy nehéz meccs lesz, a kezdési időpont miatt, és mert nem volt sok időnk pihenni. A Mallorca remek szezont fut, és ha ők szereznek vezetést, az még nehezebbé teszi a dolgokat”.

„Nagyon jól védekeztek, végig a meccsen. Szerencsés gól volt, de keményen dolgoztak, mi pedig nem voltunk a legjobb formánkban, ami a helyzetkialakítást illeti. Kár, mert három pontot hullajtottunk el”.

A gól
„A futballban előfordulnak ilyen dolgok. Felugrottam hogy elfejeljem a labdát, és pechem volt, hogy a felső sarokba esett. Ilyen a futball. Elhibáztunk egy büntetőt is, és volt néhány jó lehetőségünk, de nem tudtuk kihasználni őket”.

Ancelotti: „A korai gól és a kihagyott büntető megviselt minket”

Ancelotti meccs utáni nyilatkozata

Vinicius
„Azt hiszem, van egy olyan atmoszféra, ami senkinek sem kedvez. Sem Vininek, sem a futballnak, sem a szurkolóknak, akik őt piszkálják. Nekünk az a dolgunk, hogy élvezzük a futballt. Ez egy nagyszerű sport. El kell felejtenünk a vitákat és a butaságokat”.

Lunin: „Nem tölthetünk túl sok időt azzal, hogy ezen a vereségen gondolkodunk”
„Öt védővel játszott a Mallorca, egy nagyon betömörült blokkot alkottak. A góljuk szerencsés volt, nem kellett volna elveszítenünk ezt a meccset, nem érdemeltük meg. Mérges vagyok, amiért ezt a gólt kaptuk”.

„Ez a Real Madrid, és mi mindig visszajövünk. Jön a klubvilágbajnokság, és készen kell állnunk rá. Nem tölthetünk túl sok időt azzal, hogy a vereségen gondolkodunk. Tanulmányoznunk kell a hibáinkat, és tovább kell lépnünk”.

Courtois sérülése
„Mindig készen kell állnom. Volt időm rendesen bemelegíteni, és nem okozott gondot a játék”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend