Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2023-02-12 12:11 ___Samy___ realmadrid.com
Valverde: „Ez egy nagyszerű nap nekem és minden madridista számára” FIFA KlubvilágbajnokságNyilatkozatok

Fede Valverde kezdi visszanyerni a régi formáját, a klub vb-n például három gólt is szerzett, amivel Ancelotti ráadásul megnyerte a fogadását is.

„Más hírek miatt még boldogabb vagyok. Ilyenkor rájössz, hogy más dolgok fontosabbak. A futball egy olyan munka, amelyet jól akarsz végezni, és szeretnél a klub számára is jól teljesíteni.”

„Ez jót fog tenni nekem lelki szempontból. Jól éreztem magam a legutóbbi mérkőzésen és élveztem is. Ma igyekeztem jól érezni magam, nagyon feldobta a kedvem, amit a feleségem korábban mondott. Ez egy nagyszerű nap nekem és minden madridista számára.”

Ancelotti ölelése

„Most tovább kell folytatnom, nem pihenhetek. Ez egy nagy dolog volt a számomra. Ancelotti ölelésében sok dolgot megmutattam. A tavalyi idényben nem voltam folyamatosan kezdő, és ő egy néhány szóval, egy néhány tanáccsal a mindennapokra segített nekem abban, hogy jól zárjam a szezont. Ma nekik köszönhetően vagy ez a játékos és sokat segített, hogy átvészeljem ezt a nehéz időszakot.”

Hozzájárulás

„Ebben a szellemben kell tovább folytatnom. Mikor nem alakulnak jól a dolgaim, nem adhatom fel. Mikor úgy alakulnak, mint ma, nem tudom kihúzni magam és azt mondani, hogy én vagyok a legjobb. Továbbra is hozzá kell járulnom a csapat teljesítményéhez, amennyire csak tudok, még ha csekély dologról is van szó.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend