Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2023-02-16 10:36 e.gergo realmadrid.com
Ancelotti: „A csapat fejlődött, és folytatnunk kell ezt a jó szériát” Nyilatkozatok
Spanyol bajnokság - 21. forduló 2023 FEB 15 (szerda) 21:00 Estadio Santiago Bernabéu 4-0

„Minden meccs jó arra, hogy építsük az önbizalmunkat” – elmélkedett a tréner az Elche elleni bajnoki mérkőzés lefújása után.

Carlo Ancelotti a Santiago Bernabéu sajtótermében beszélt az újságírókkal a Real Madrid Elche elleni győzelmét követően: „Minden meccs jót tehet az önbizalmunknak. Minden pillanat befolyásolhatja egy kicsit a hangulatot. Amikor 3-0-ra vezetsz, kicsit ellazulsz, és ez problémákat okozhat, ezt pedig nem szeretném látni. Jobban érezzük magunkat, és fontos, hogy folytassuk ezt a jó sorozatot”.

„A játékosaink erre vannak teremtve, nem okoz nekik gondot, hogy magas szintű meccseket játsszanak. Mindannyiukban bízom, és a lehető legjobb felállást választom ki a meccsekre, figyelembe véve a sérüléseket, a fáradtságot…”.

A csapat erőnléte
„Kihasználjuk ezeket a meccseket, hogy minden játékos kondícióját javítani tudjuk. Nyilvánvaló, hogy a csapat egyre jobb, és a mérkőzések segítenek a kondíciójuk finomhangolásában. Nincs is más módja ennek”.

Camavinga a középpálya közepén
„Pihentettem azokat a srácokat, akik a döntőben játszottak, és friss lábakat akartam a középpályára hozni. Semmi különös nincs ebben. Camavinga jobb formában van, mert Tchouameni épp visszatérőben van. Tchouameni Pamplonában már játszani fog”.

Camavinga: „A végsőkig fogunk küzdeni, hogy megnyerjük a bajnokságot”

Camavinga, Nacho és Ceballos meccs utáni nyilatkozata

A közönség tapsa Ceballosnak
„Azt teszi, amit egy futballistának tennie kell – profi, fegyelmezett és a lehető legtöbbet hozza ki abból az időből, amit adok neki. Fantasztikus munkát végez, és nagyon örülünk neki. Az, hogy a Bernabéu elismeri, nagyon jót tesz neki”.

Alaba a balhátvéd posztján
„Ő jobban hozzá van szokva ehhez a poszthoz, mint Camavinga. Jobban élvezi, hogy a szélső poszton játszhat. Ma jó munkát végzett. Alabának karrierje van ezen a poszton, és nem felejtette el, hogyan kell ott játszani”.

Asensio
„Élesnek tűnik. Még nem tudom, hogy marad-e vagy sem. Szerződése van, és nem aggódom túlzottan, mert nagyon fontos kihívások előtt állunk ebben a szezonban, ő pedig hozzájárul a csapat munkájához. A klubbal együtt fogja meghozni a megfelelő döntést”.

Rodrygo sokoldalúsága
„Ő inkább a bal oldalon szokott játszani, de ő egy teljes értékű játékos, és elöl bármelyik poszton bevethető. Ezen a poszton kezdett, de ő más, mint Vini Jr. mert inkább középen mozog befelé, és több helyet hagy a szélen. Szerencsések vagyunk, hogy mindkettőjük itt van velünk”.

Modrić
„Számunkra mindannyian fontosak, és muszáj rotálnom, mert a szezon nagyon megterhelő. Modrić most találja meg a legjobb szintjét, és a statisztikák azt fogják mutatni, hogy Kroos a Bilbao ellen bejött és gólt szerzett, ahogy ma Luka is. A kispadról is hozzájárulhatnak gólokkal, bár nem vagyok 100%-ig biztos benne, hogy ezzel ők is egyetértenek, de a statisztika attól még ezt mutatja”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend