Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
Ancelotti: „Küzdenünk és harcolnunk kell a végsőkig”
2023-02-26 11:00 ___Samy___ realmadrid.com
Ancelotti: „Küzdenünk és harcolnunk kell a végsőkig” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

Carlo Ancelotti szerint teljesen normális dolog az, hogy nem a legjobb formát mutatták, hiszen december 30. óta ez volt a csapat 17. meccse. Az olasz tréner értékelését alább olvashatjátok.

„Még nem intünk búcsút a bajnoki címnek. Most komplikáltabb a helyzet, mint a meccs előtt, de küzdenünk és harcolnunk kell a végsőkig. Most a kupa a legfontosabb dolog, mert az a következő mérkőzés és nagyon közel állunk a címhez. 270 percre vagyunk egy újabb trófeától.”

„A másik csapat minősége miatt kaptunk gólt, amit figyelembe kell vennünk a futballban. Ez történt velük is a mi gólunknál. Ezek a dolgok megtörténhetnek, de az ő góljuk akkor jött, mikor még jobban nyomhattunk volna, és ez megtörte a csapat morálját. Normális dolog, hogy nem vagyunk a legjobb formában, mert ez a 17. mérkőzés 50 nap alatt, december 30. óta.”

Álvaró Rodríguez

„Megmutatta a képességeit és ez egy különleges este volt a számára és számunkra is, mert kezdjük felismerni, hogy hasznos lesz a szezon ezen részében. A következő idényben az első csapat tagja lesz, mert olyan minőséggel rendelkezik, mint kevesen. Korához képest magas, erős és rettentően jó a fejjátéka. A szezon utolsó részében kiértékeljük, hogy szükségünk van-e rá itt, ami szerintem így lesz, a Castillában vagy mindkét helyen. Jól kell bánnunk vele és Raúllal megbeszéljük, mit tegyünk.”

„Azt kértem tőle, amire szükségünk volt. Magasan, centerben, mert az ilyen típusú mérkőzésen és Karim jelenlétével, aki nem egy tipikus középcsatár, egy ilyen játékos becserélése jót tett nekünk. Jobban kellett koncentrálnunk, mert félelmetes a levegőben.”

A középpálya

„Szerettük volna többet birtokolni a labdát. Kroos nagyon jól játszott és a középső hármas jó formában volt. Ceballos pihentetve volt és megpróbáltam frissességet hozni a pályára. Úgy gondoltuk, hogy az Atlético nem gyakorol nagy nyomást elől és mi fogunk irányítani. Az első félidőben mi irányítottunk, de nem alakítottunk ki elég helyzetet. A második játékrészben, mikor több energiát hoztam a pályára, akkor kaptuk a gólt. Aztán egy kicsit szétestünk. Megvolt az időnk az egyenlítésre, de arra nem, hogy megnyerjük a mérkőzést.”

Benzema jelenlegi formája

„Mentálisan egy kicsit hiányzott belőle az élesség és egy picit gyorsabbnak kellett lennie a pálya utolsó harmadában. A világbajnokság után sok gólt szerzett, főleg nagy gólokat”

Nacho és Camavinga, mint balhátvéd

„Camavingának olyan sok energiája van, Nacho pedig tapasztaltabb és nagyobb taktikai tudatossága van azon a poszton.”

Correa piros lapja

„Szerintem korrekt ítélet született.”

Négy nap van felkészülni a következő Clásicóra

„Vasárnap pihenni fogunk. Hétfőn újra edzésbe állunk, kedden pedig taktikai munkát végzünk, hogy jól felkészüljünk a meccsre és megpróbáljuk a legjobbat nyújtani csütörtökön.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend