Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
Militao ügynöke: „Nagyon-nagyon sokáig a Real Madrid lesz az otthona”
2023-03-01 14:51 ___Samy___ managingmadrid.com
Militao ügynöke: „Nagyon-nagyon sokáig a Real Madrid lesz az otthona” Nyilatkozatok

Ulisses Jorge a TvPlay vendége volt, ahol megosztotta gondolatait Militao madridi szerepéről.

A Real Madrid védője, Eder Militao immáron a csapat egyik legmeghatározóbb játékosa. Bár egy néhány évvel ezelőtt voltak még kérdőjelek a benne rejlő potenciállal kapcsolatban, de ezek már köddé váltak. Az ügynöke, Ulisses Jorge a TvPlay-nek beszélt a képviseltje jelenlegi szerepéről a spanyol fővárosban és, hogy milyen jövő áll előtte.

„Nagyon-nagyon sokáig a Real Madrid lesz az otthona. A Real Madrid nagyon elégedett vele, és nincs miért klubot váltani.”

Jorge ezt követően Ancelottit méltatta, aki már az elejétől fogva nagyon bízik a brazil védőben.

„Ő egy nagyszerű edző, vannak közös dolgai a brazil futballal és jól kijön a hazánkból érkező játékosokkal. Tudja hogyan kell beszélni a fiatal férfiakkal és, hogy hogyan hozza ki a legjobbat minden játékosból.”

Jorge végül azzal zárta a gondolatait, hogy felfedte, Militao hogyan változtatta meg a dolgokat, hogy olyan játékossá váljon, aki ma.

„Voltak nehéz hónapok és pillanatok, de a hozzáállása lehetővé tette számára a fejlődést, egy egyedi edzésprogramnak köszönhetően. Nagyon jól dolgozott a csapat létesítményein belül és kívül is, és ennek köszönhetően érte el azt a szintet, amelyen ma is van.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend