Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2023-03-02 10:05 ___Samy___ marca.com
Kroos testvére a ‘The Best’ díjátadóról: „A gála egy vicc volt” Nyilatkozatok

Toni Kroos és a testvére, Felix híresek arról, hogy a podcastjükben nem rejtik véka alá a gondolataikat, hanem kimondják mit gondolnak. Így tettek most a FIFA díjátadójával kapcsolatban is.

A Real Madrid sztárja és testvére kritizálták a díjátadó gálát, illetve a nyertesek kiválasztását is. A páros többek között Lionel Messi és Emiliano Martinez győzelméről beszélgetett.

A világbajnokság súlya

Toni a maga részéről sokkal mérsékeltebb volt, mikor Messiről nyilatkozott. A német középpályás megérti, hogy miért az argentin kapitány vihette haza a trófeát.

„Egy ilyen évben, a világbajnokságot követően, egy torna mindig nagyon fontos, ha ezekről a díjakról van szó. Ő kiemelkedő játékos volt ott. Szóval nem volt meglepetés.

Felix azonban kevésbé volt lenyűgözve az argentin játékos teljesítményétől, és úgy véli, hogy Karim Benzema győzelme megérdemeltebb lett volna.

„Nem gondolom, hogy annyira kiemelkedő volt, hogy meg kellett ezt volna nyernie. Egyértelmű volt, hogy Benzemának kellett volna nyernie, azok után, amit megtett.”

Vicc kategóriájú díjak

Az erősebb megjegyzéseket azonban Messi válogatott csapattársa, Martinez kapta, aki a legjobb kapusnak járó díjat vehette át.

„Egy vicc volt a számomra az, hogy az argentin kapus lett a legjobb kapus is. Senki nem ismerte őt a világbajnokság előtt, és csak a vb miatt nyerte meg. Nem gondolom, hogy ilyen jó lett volna. Bemutatott egy-két nagy védést, különösen a döntőben, de nem a legjobb kapus benyomását keltette. Egy vicc volt ez a gála a számomra”, mondta Felix.

Toni Kroos válasza erre pedig csak ennyi volt: „Emiatt nem volt ott a Real Madrid a gálán.”

A Barcelona üldözése

A testvérpár ez után kitért a bajnoki versenyfutásra, hiszen a hétvégén csak némileg sikerült közelebb kerülnie a Real Madridnak a katalán riválishoz. A Real Madridnak ugyanis csak döntetlenre futotta a városi derbin, míg a Barcelona az Almeria vendégeként kapott ki.

„A döntetlen mellett jobban bosszant az, hogy nem használtuk ki ezt a lehetőséget. Most hét pont a különbség, ami akár több is lehetett volna, de egy pont most nem tűnik elegendőnek”, mondta Toni Kroos.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend