Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
Modric: „Magabiztosnak kell lennünk, hogy a visszavágón jobbak lehetünk”
2023-03-03 08:32 d.gergo realmadrid.com
Modric: „Magabiztosnak kell lennünk, hogy a visszavágón jobbak lehetünk” Nyilatkozatok
Copa del Rey - Elődöntő, 1. mérkőzés 2023 MÁR 02 (csütörtök) 21:00 Estadio Santiago Bernabéu 0-1

„Nagyon szerencsétlen gólt kaptunk, és ők szerezték meg a győzelmet annak ellenére, hogy talán nem érdemelték meg” – tette hozzá Courtois.

Modrić és Courtois a Copa del Rey elődöntőjének első mérkőzése után nyilatkozott a sajtó munkatársainak a Santiago Bernabéuban. A középpályás így nyilatkozott: „Kár az eredményért, mert nagyon jól teljesítettünk, bár elöl hiányzott egy kis pontosság. Kialakítottunk néhány helyzetet, de nem tudtuk befejezni őket, de úgy gondolom, hogy elég jó meccset játszottunk. Kár, hogy nem tudtunk legalább egy gólt szerezni, és döntetlennel menni a visszavágóra, de van még egy meccs hátra, és nyugodtnak és magabiztosnak kell lennünk, hogy ott jobbak lehetünk, és nyerhetünk.” – mondta Modric.

„Nem nézzük a sérült játékosaikat, mert a Barcelona mindig nagyszerű csapat, függetlenül attól, hogy vannak-e sérültjeik vagy sem. Eleget alkottunk ahhoz, hogy gólt tudjunk szerezni, bár nem sikerült. Szerencsés gólt szereztek, és megnyerték a meccset, de szerintem mi jobbak voltunk”.

Magabiztosság a visszavágóra
„Egy meccs van hátra, és bízom a csapatban, és abban, hogy meg tudjuk fordítani ezt a párharcot”.

Ancelotti: „Furcsa volt látni, hogy a Barcelona így játszik”

Ancelotti meccs utáni nyilatkozata

Courtois: „Jó teljesítmény volt, de egyszerűen nem alakítottuk ki a lehetőségeket”
„Domináltuk a mérkőzést, de jól tartották az eredményt. A gól nagyon balszerencsés volt, először ahogy visszakerült hozzájuk a labda, aztán ahogy megpattant Militaón és a hálóban kötött ki. Nyertek, de talán nem érdemelték meg”.

„Küzdöttünk azért, hogy lehetőségeket teremtsünk és legyenek lövéseink a kapura. Jó teljesítmény volt az irányítás szempontjából, de nem találtunk esélyt a gólszerzésre. Hiányzott a végső passz. Nagyon jól védekeztek, nagyon kevés gólt kapnak a LaLigában, és ez lenyűgöző. Meg kell próbálnunk megnyerni a visszavágót”.

A figyelem ismét a LaLigára irányul
„Amikor nem nyersz a Barça ellen, az mindig rossz eredmény. Szerettünk volna ma nyerni, főleg otthon, de ez az eredmény nem lesz hatással a visszavágóra, sem a bajnokságra. Meg kell nyernünk a vasárnapi meccsünket, és majd meglátjuk, hol állunk majd a visszavágó előtt”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend