Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
Ancelotti: „Kemény meccs lesz, és mindent megteszünk a győzelemért”
2023-03-04 15:59 d.gergo realmadrid.com
Ancelotti: „Kemény meccs lesz, és mindent megteszünk a győzelemért” Nyilatkozatok
Spanyol bajnokság - 24. forduló 2023 MÁR 05 (vasárnap) 21:00 Estadio Benito Villamarín 0-0

„Mi lőttük a legtöbb gólt a LaLigában, a támadások tekintetében nincs gondunk” – mondta a tréner.

Carlo Ancelotti a Real Madrid edzőközpontjának sajtószobájában beszélt a Betis elleni idegenbeli összecsapás előtt: „Elég jól kezeljük a versenynaptárat. A csapat jó fizikai állapotban van, és a játékosok is felépülnek. Mendy a jövő héten térhet vissza. Nehéz mérkőzés vár ránk a Betis ellen, amely egy szervezett csapat, és nagyon jó és vonzó futballt játszik. Nincs helye a hibázásnak, és mindent megteszünk majd a győzelemért.”

Modrić
„Nem hiszem, hogy Modrić hosszabbításának kérdése nagy probléma lenne. Ő megteszi, amit meg kell tennie, és meg fogják hozni a megfelelő döntést. Ez nem kérdés sem számomra, sem a klub, sem Luka számára.”

A Clásicóról
„Újra megnéztem a meccset, és kitartok amellett, amit mondtam. Úgy érzem, hogy jól játszottunk. Van mit javítanunk, de a legtöbb dolgot jól csináltuk.”

Vini Jr.
„Nem aggódom, mert arra koncentrál, amit tennie kell. Hozzájárul a csapat munkájához. Az utóbbi néhány meccsen egy kicsit küszködött, mert szorosan fogták, de nem aggódunk. Az a fontos, hogy ne veszítse el a játék iránti vágyát vagy szenvedélyét, és ez eddig nem történt meg.”

Benzema
„Nem mindig lehetséges, hogy egy csatár minden meccsen gólt szerezzen. A csatár helyzete a csapat munkájának a csúcspontja, de olykor az ellenfél szorosan zárja a területeket. Szerintem jó formában van, és jobb fizikai állapotban van, mint a szezon első részében volt. Ha nem szerez gólt egy meccsen, az nem probléma. Ami a támadásokat illeti, több gólt lőttünk, mint bármelyik másik csapat a bajnokságban, szóval ott nincs probléma. Az utóbbi két meccsen nem voltunk olyan pontosak elöl, de három nappal korábban öt gólt lőttünk az Anfielden.”

A Copa del Rey elődöntőjének favoritjai
„Nem gondolunk erre, csak a holnapi meccsre gondolunk. A kupameccsen hátrányban vagyunk, és megpróbáljuk megfordítani ezt a helyzetet.”

Hivatalos a Betis elleni keret

Szavazz a kezdőcsapatról Te is!

Modrić és Kroos
„Nem hiszem, hogy lelassítják a játékot, amikor együtt játszanak. Nem érzékelem ezt problémaként. A játék sebessége nem arról szól, hogy többet futnak, hanem arról, hogy előbb gondolkodnak. Mindkettőjüknek megvan a tapasztalata és a tudása ehhez. Futtatni a labdát kell, mert a labda nem izzad.”

Bírói jelentések
„Nincs szükségem rájuk. Ismerem a játékvezetőket, és mindig magamtól jöttem rá a dolgokra. Mostanában a sok meccs miatt jól ismerjük a játékvezetőket a bajnokságban. Nem kell jelentés ahhoz, hogy tudd, hogyan hozza meg egy játékvezető a döntéseket. Ebben az értelemben manapság nincs szükséged segítségre.”

Camavinga és Tchouameni
„Nem szabad elfelejtenünk, hogy amikor Tchouameni a szezon első felében csatlakozott hozzánk, elképesztően gyorsan alkalmazkodott. Kiváló világbajnoksága volt, és most újra jó formában van. Bízom benne, hogy ugyanúgy hozzá fog járulni, mint a szezon első részében. De Camavinga is nagyon jól teljesít.”

Ceballos
„Jól van, tud játszani. Az utóbbi néhány meccsen nem játszott, de képes rá. A legjobb csapatot próbálom pályára küldeni, hogy megpróbáljak nyerni, és nem az egyes játékosok játékperceire koncentrálok.”

„Rodrygo visszatérése segít nekünk, mert ő egy olyan játékos, akinek van kvalitása a szűk helyeken, és ki tudja magát játszani a bajból. Az elmúlt két meccsen nem volt velünk, mert megsérült az Anfielden. A visszatérése lendületet ad nekünk. De az alacsony blokk minden csapat számára problémát jelent. Ha van egy magas középcsatárunk, akkor keresztpasszokat kell adnunk, és nem akarjuk veszélyeztetni azt a minőséget sem, amivel Vinicius, Benzema és Rodrygo révén a szűk helyeken rendelkezünk.”

Álvaro Rodríguez
„Megvan benne a minőség, nem csak mint erőcsatár. Nagyon fiatal még. Ha jó vagy, akkor nem baj, ha fiatal vagy. Ha megérdemli, hogy játsszon, akkor játszani fog. Fejlődik, jól edz és jól dolgozik.”

Militão
„Számomra ő a világ legjobb középhátvédje.”

Benzema és Álvaro együtt a pályán
„Igen, lehet módosítani az alakzatot, és 4-4-2-t játszani. Ez egy jó párosítás lehetne. Benzema hozzászokott ahhoz, hogy mélyebb pozícióban játsszon. Nem akarjuk ezt kizárni. Megtörténhet.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend