Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2023-03-06 14:56 e.gergo realmadrid.com
Ancelotti: „Jobban kell teljesítenünk” Nyilatkozatok
Spanyol bajnokság - 24. forduló 2023 MÁR 05 (vasárnap) 21:00 Estadio Benito Villamarín 0-0

„Hátul jók vagyunk, de elöl nem a lehető legjobb opciót választottuk” – nyilatkozta a tréner.

Carlo Ancelotti a Benito Villamarín stadion sajtószobájában nyilatkozott a Betis elleni mérkőzés után. A tréner így elemezte a mérkőzést: „Nyílt meccs volt, és ezt így is akartuk, hogy legyen. Elöl hiányzott a hatékonyság. A végén, az utolsó harminc percben több lehetőséget alakítottunk ki, de jelenleg hiányzik a hatékonyság. Eggyel több passzt adunk, mint kellene… Ma gólt szerezhettünk volna, mert volt három-négy tiszta lehetőségünk, de az elmúlt három meccsen magától értetődő a statisztika: csak egy gólt szereztünk.”

„Hátul nagyon jók vagyunk, de hiányzik az egyensúly. Militão és Rüdiger kiemelkedő volt a védelemben. Én így látom a párharcot. Megpróbálunk cselezni, amikor nem kellene, vagy passzolni, amikor kapura kellene lőnünk. Hibás egyéni döntések voltak ezek, amiben mindenki érintett.”

Gólhiány
„Inkább feldúlt vagyok, mint dühös. Nem normális, hogy egy ennyire minőségi csapat az elmúlt három meccsen nem lőtt egynél több gólt. A játékosok is csalódottak, mert megvan a minőségünk ahhoz, hogy gólt szerezzünk, és ez mindig is sikerült. Pontosabbnak kell lennünk.”

A LaLigáért folytatott küzdelem
„Nem hiszem, hogy a bajnokságnak vége. Nagy a hátrányunk, kilenc pont, de a végéig küzdenünk kell. Nem tudom, mi fog történni, de még sok meccsünk van hátra. Egy dolog nyilvánvaló, hogy jobban kell teljesítenünk”.

A keret
„A keret összetétele normálisnak tűnik számomra. Ez a csapat öt gólt szerzett az Anfielden”.

Asensio
„Rodrygo szerintem jól játszott, Karim és Vini jr. pedig mindig elő tud rukkolni valamivel. Úgy gondoltam, hogy Asensio nélkül is találok ma megoldást.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend