Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2023-03-06 15:29 e.gergo realmadrid.com
Rodrygo: „A helyzetek megvoltak, de nem tudtunk gólt szerezni” Nyilatkozatok
Spanyol bajnokság - 24. forduló 2023 MÁR 05 (vasárnap) 21:00 Estadio Benito Villamarín 0-0

„A csapat többet érdemelt volna” – mondta Lucas Vázquez.

Rodrygo, Lucas Vázquez és Ceballos is nyilatkozott a sajtó munkatársainak a Betis elleni LaLiga 24. játéknap mérkőzést követően. A brazil csatár így értékelte az esti meccset: „Csalódottak vagyunk, mert jól teljesítettünk és lehetőségeket teremtettünk, csak nem tudtunk gólt szerezni. Nagyon jól teljesítettünk annak ellenére, hogy új felállásban játszottunk. Továbbra is keményen kell dolgoznunk”.

„Nincs magyarázatunk arra, ami ma történt. Fizikailag és mentálisan is jó formában vagyunk, de vannak olyan pillanatok, amikor a labda egyszerűen nem megy be. Máskor néha rosszul találod el a labdát, de az mégis bemegy a kapuba. Az ilyesmi megtörténhet a futballban”.

Erőnlét
„Fizikailag rendben vagyok. Az Atlético ellen egy kisebb sérülés miatt nem tudtam játszani, a Barcelona ellen játszottam egy kicsit, ma pedig végigjátszottam a teljes 90 percet. Jól éreztem magam”.

Harc a bajnokságért
„A LaLiga még nem ért véget. Még életben vagyunk, de ez kemény. Folytatjuk tovább, és még mindig ott van a Barcelona, amely ellen játszanunk kell”.

Lucas Vázquez: „Nem vagyunk elégedettek a döntetlennel”
„A csapat többet érdemelt volna. Nem voltunk elég pontosak a befejezéseknél és utolsó passzoknál, hogy tisztább lehetőségeket teremtsünk. Nem vagyunk elégedettek a döntetlennel. Már márciust írunk, bonyolult a helyzetünk és nagy a lemaradásunk, de a végsőkig harcolni fogunk, mert hiszünk benne, hogy meg tudjuk fordítani”.

Küzdelem a trófeákért
„Szeretnénk, ha a szurkolók bíznának bennünk. Mindhárom bajnokságért harcolni fogunk, mert még életben van mindháromban a remény, és mindent bele fogunk adni”.

Ceballos: „A végsőkig küzdöttünk”
„A csapat az utolsó percekben jobban odafigyelt, azzal a kockázattal, hogy esetleg lekontráznak minket, és elveszítjük a meccset. Azt tettük, amit tennünk kellett, és a végsőkig küzdöttünk. A helyzetem elég egyértelmű volt. Közelről lőttem el, a labda megpattant előttem és nem megfelelően helyezkedtem. Tiszta lehetőség volt, hogy 0-1 legyen az állás”.

Benito Villamarín
„Ezen a pályán játszani a legszebb dolog, ami a futballban történt velem, és remélem, hogy a jövőben is eljöhetek ide”.

Bajnoki esélyek
„Már nincs sok meccs hátra, és most már az első hely is távolabb került. De ebben a csapatban megvan a bátorság, hogy az utolsó percig harcoljon. Amíg pontok forognak kockán, a Madrid mindig harcolni fog”.

Következő összecsapások
„Nem panaszkodhatunk. Két nagyon fontos meccsünk van, először az Espanyol ellen otthon, aztán pedig egy nagyon fontos párharc a Liverpool ellen, ami még nem dőlt el. Utána a Camp Nouban fejezzük be. A csapat jövője ettől a három mérkőzéstől függ”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend