Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2023-03-12 18:32 ___Samy___ realmadrid.com
Ancelotti: „A kapott gól nem változtatott a hozzáállásunkon” Nyilatkozatok

Carlo Ancelotti elégedetten nyilatkozott az Espanyol elleni győztes mérkőzést követően a Santiago Bernabéu médiaszobájában.

„Jó benyomást mutattunk a mérkőzésen. Nem kezdtünk jól és a dolgok egy kicsit csúnyák is lehettek volna. Az elején egy kissé őrült volt minden. A kapott gól nem változtatott a hozzáállásunkon, mert korán visszatértünk az első félidőben, aztán irányításunk alatt tartottuk a dolgokat a második játékrészben. Kértem a játékvezetőt, hogy magyarázza meg Vinícius sárgalapját, és azt mondta, hogy a folyamatos mezhúzás miatt kapta.”

Tchouaméni

„Szerintem Tchouaméni jól játszott. Egy néhány alkalommal elveszítette a labdát, ezek a típusú mérkőzések nem ideálisak a számára. Fantasztikus védekező készséggel rendelkezik, amikor meg kell őriznünk a labdát, nem a legjobb formáját fogja mutatni. Jó formában van és bízni fogunk benne a következő meccseken.”

100 LaLiga győzelem

„Irány a következő 100. Nagyon mozgékonyak voltunk elől és megpróbáltunk többet tenni a jobb szélen, mert Rodrygo sokat dolgozott azon az oldalon, és Vinícius onnan szerezte a gólját. Innen alakítottuk ki a legtöbb helyzetünket.”

A Liverpool elleni párharc

„Nagy előnyre tettünk szert a Chelsea ellen tavaly, aztán szenvedtünk a mérkőzésen. A tény az, hogy mi vagyunk előnyben és mi vagyunk a favoritok. Másrészt, olyan 90 percet kell játszanunk, mint az első meccsen. Jól tudjuk, hogy mi vagyunk előnyben. Nem próbáljuk meg ezt elrejteni és remélem ki tudjuk ezt használni. Nem gondolhatunk az eredményre, csak a játék irányítására.”

Vini Jr.

„Szerintem példamutató hozzáállást mutatott. Egyáltalán nem tiltakozott és nem mondott semmit. Nagyon jól játszott, így kell folytatnia.”

Camavinga

„Camavinga még nagyon fiatal és nem nagyon szokott balhátvédet játszani. Fejlődnie kell. Az elképzelés az, hogy sokkal inkább középen játsszon, mintsem szélső hátvédként.”

Rendszer

„A szisztéma az ellenfél stratégiájától függ. Ha nagyon visszazárnak középen, ahogy az Espanyol tette ma, akkor jobb ha van két szélsőd. Ha több hely van középen, mint a Betis ellen, jobb ha van egy olyan irányítód elől, mint Rodrygo. A nyomásgyakorlásnál jobban járunk egy irányítóval. Védekezésben a 4-4-2 a legalkalmasabb az elől történő nyomásgyakorlásra.”

Az igazgatóság ülése

„Tudok az igazgatósági ülésről. Ez egy nagyon fontos probléma, de jobb szeretek a következő mérkőzésre koncentrálni.”

Militao és Rodrygo góljai a ligában

„Militao egy nagyszerű támadó lehetne, de nem tudom, hogy Rodygóból jó védő lenne-e. Időnként Rodrygo sokat segít nekünk védekezésben. Militao nagyon erős a támadásokban és Rodrygo kevesebb gólt szerzett, mert azt kértem tőle, hogy hátul segítsen.”

Harc a végsőkig

„Nagyon nehéz eljutni mindhárom sorozatban a végéig. A helyzet az, hogy hátrányban vagyunk a kupában és a ligában, van némi előnyünk a Bajnokok Ligájában, amely a világ legnehezebb sorozata.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend