Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2023-03-12 20:01 ___Samy___ realmadrid.com
Vini Jr.: „Továbbra is dolgoznunk kell, hogy nagyszerű dolgokat érjünk el ebben a szezonban” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A Real Madrid mindhárom pontot begyűjtötte az Espanyol ellen a Santiago Bernabéuban. A Real Madrid játékosai közül az egyenlítő találatot szerző Vinícius, Nacho, illetve Tchouaméni nyilatkozott a lefújást követően.

„Elég nyugodtak voltunk ahhoz, hogy egy gólos hátrányból visszatérjünk. Valahányszor ilyen helyzetbe kerülünk, nagyon kényelmesen kijövünk belőle. Szeretnék sokkal könnyebben mérkőzéseket nyerni, de ez van, és tovább kell dolgoznunk, hogy nagyszerű dolgokat érjünk el ebben a szezonban. Köszönet a szurkolóknak, hogy ilyen nagy számban kilátogattak. Reméljük szerdán még többen lesznek.”

„Nagyon örülök a szurkolóknak, az edzőnek és, hogy a világ legnagyobb klubjában játszhatok. Nagyon szerencsés vagyok. Tovább kell dolgoznom és fejlődnöm, hogy segíteni tudjak mindazoknak, akik annyira szeretnek.”

A gólja

„Ez egy olyan mozdulat, amelyet sokat gyakorlok, de a meccsen mindig nehezebb egy kicsit, mert sok játékos őriz engem. Ma jól csináltam és nagyon boldog vagyok.”

Liverpool

„Pozitív érzéseim vannak a szerdával kapcsolatban. Így kell tovább folytatnunk, jól védekezni és a győzelemért pályára lépni.”

Nacho

„Nagyon fontos győzelem volt a mai. Volt egy néhány olyan meccsünk, ahol az eredmény nem az volt, amit szerettünk volna. Ez a győzelem magabiztosságot ad nekünk, hogy szembe nézzünk egy nagyon fontos héttel. Alig várjuk a következő meccseket.”

„Jó megindulás volt. Igaz, hogy nem szoktam így előre törni, de jól alakult és nagyon boldog vagyok. Ez egy szép győzelem volt.”

Nagy meccsnap

„Innentől kezdve számunkra minden meccs fontos. Nagy hátrányunk van és létfontosságú, hogy minden pontot megszerezzünk, hogy csökkenteni tudjuk ezt. Nagyon fontos volt nyerni, mert tudjuk, hogy a jövőhéten egymás ellen játszunk. Örülök a győzelemnek és mindent megteszünk, hogy megpróbáljunk nyerni a Camp Nouban.”

A Bernabéu támogatása

„Libabőrös leszek. Mindenki tudja, hogy ez az otthonom. Nagyon boldog vagyok, mert jó mérkőzéssorozat állt össze és ezt erőnléti szempontból is érzem. Tényleg nagyon boldog vagyok most. Amint mondtam, a maradásról szóló döntés nem attól függ, hogy mennyit játszom a szezon végéig. Természetesen ha a dolgok a jelenlegiek szerint mennek tovább, akkor sehol máshol nem fogom megtalálni azt az érzést, amit ezekben a színekben játszva. Szeretek a pillanatnak élni és az ilyen pillanatokra koncentrálni, amelyektől fantasztikusan érzem magam.”

Tchouaméni

„Ez egy nagy győzelem volt. Minden mérkőzést meg akarunk nyerni. Nem sikerült győzni a legutóbbi néhány meccsen, de ma jó munkát végeztünk és boldogok vagyunk. Az elején nehéz volt, de fejlődtünk a találkozó során a labdával és anélkül, és ez egy jól megérdemelt győzelem.”

„Minden edzésen tanulok Modricstól. Örülök, hogy gólpasszt adhattam, nap, mint nap nézem, ahogy Luka a külsőjével játszik.”

A szezon vége

„A Real Madrid az utolsó pillanatig harcolni fog a bajnoki címért. Minden mérkőzés döntő fontosságú, és ha legyőzzük a Barcelonát, már csak három ponttal leszünk mögöttük. Így tehát a győzelemért lépünk pályára.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend