Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2023-03-16 10:47 e.gergo realmadrid.com
Ancelotti: „Modrić és Kroos nem a karrierjük miatt játszanak, hanem azért, mert megérdemlik” Nyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - Legjobb 16 2023 MÁR 15 (szerda) 21:00 Estadio Santiago Bernabéu 1-0

„Modern csapat vagyunk, mert rengeteg minőséggel, tapasztalattal, energiával és elkötelezettséggel rendelkezünk” – emelte ki a tréner.

Carlo Ancelotti a Santiago Bernabéu sajtószobájában jelent meg a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóját követően, amelyen a Real Madrid továbbjutott a Liverpool ellen: „Jó meccs volt, összetett teljesítményt nyújtottunk. Lehetett volna kellemetlen meglepetés ebből a meccsből, de fegyelmezettek voltunk már az elejétől kezdve, fejben tartottuk az elképzeléseinket, és erősen is fejeztük be a meccset. Nincs preferenciám a következő ellenfelünkkel kapcsolatban. A célunk a Bajnokok Ligája megnyerése, és ehhez minden fordulóban tovább kell jutnunk. Az olaszokat három csapat is képviseli, ami nagyszerű az olasz labdarúgás számára”.

„Sok minőség, tapasztalat, energia és elkötelezettség van a csapatban. Modern csapat vagyunk, mert rendelkezünk mindezekkel a tulajdonságokkal. Modrić és Kroos briliánsan játszott, mert jól hozták ki a labdát hátulról, és igazán segítettek abban, hogy kontroll alatt tartsuk a játékot. Modrić és Kroos nem a karrierjük miatt játszanak, hanem azért, mert megérdemlik”.

A Bajnokok Ligája
„A tavalyi év sok önbizalmat adott nekünk, és ez látszott ezen a párharcon is, mindkét meccsen egy nagyon erős csapat ellen. Most a negyeddöntőben kell játszanunk, és ott vannak olyan meglepetéscsapatok is, mint például az olaszok, akikről senki sem gondolta volna, hogy ilyen sokáig jutnak. A Bajnokok Ligája nagyon kemény, és a végsőkig küzdeni kell”.

Cserék
„Kivártam, mert a csapat jó formában volt. Nem kellett változtatnom a dolgokon csak úgy. Néhány cserét azért hajtottam végre, hogy megállítsam a meccset és megnyerjem azt”.

Nacho dicsérete
„Nacho első osztályú teljesítményt nyújtott. Nem könnyű Salah ellen játszani, és ő briliáns munkát végzett. A problémáim akkor jelentkeznek, amikor a srácokat nem a helyükön kell játszatnom. Szívesen adnék perceket mindenkinek, de egyszerűen nem lehet, és meg kell néznem a hozzáállásukat. Ceballos és Nacho pazar módon használják ki a kapott jatékperceket”.

Vini Jr.
„Számomra ő a legjobb a világon. Meghatározó volt, mert ő adta a gólpasszt, és minden alkalommal, amikor előrement, veszélyt jelentett”.

A fiatalság és a tapasztalat keveréke
„A játékosok az intelligenciájuknak és alázatuknak köszönhetően megteremtik a hangulatot. A veteránok alázata nagyon fontos, nincs egójuk. Aztán az is fontos, hogy a fiatal játékosok türelmesek, mert tudják, hogy olyan srácok vannak előttük a sorban, akik fantasztikus karriert futottak be”.

Camavinga
„Jelenleg nagyon jó időszakot él át, és a legtöbbet hozza ki a játékból. Jól érzi magát Kroos és Modrić mellett. Jól játszott”.

Benzema
„Ez csak egy kis apróság. Kicsit fájt neki, de szerintem vasárnapra gond nélkül felépül”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend