Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
Benzema: „Nagyszerű meccs volt a szurkolóknak, és bejutottunk a negyeddöntőbe”
2023-03-16 11:23 e.gergo realmadrid.com
Benzema: „Nagyszerű meccs volt a szurkolóknak, és bejutottunk a negyeddöntőbe” Nyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - Legjobb 16 2023 MÁR 15 (szerda) 21:00 Estadio Santiago Bernabéu 1-0

„Megmutattuk, hogy már a kezdetektől fogva kezdeményezni akartunk” – emelte ki a francia a meccs után.

A Real Madrid a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján Karim Benzema találatának köszönhetően felülkerekedett a Liverpoolon – a francia csatár megkapta a mérkőzés emberének járó elismerést is. A végső sípszót követően Benzema így reflektált az este történéseire: „Kemény meccs volt jó ellenféllel szemben, de megmutattuk, hogy már a kezdetektől fogva kezdeményezni akartunk. Nagyszerű meccs volt a szurkolóknak, és bejutottunk a negyeddöntőbe”.

„A futball ma arról szól, hogy oda kell tennünk magunkat. Mindenki többet akar, de néha meg kell szenvedni egy-egy meccsen. A legfontosabb, hogy megnyerjük és továbbjussunk”.

Sérülés a gólnál
„Csak egy ütés volt a sípcsontomra, de ez minden, csak egy ütés. Vasárnapra rendben leszek”.

Potenciális ellenfelek
„Minden csapat minőségi, ezen a szinten nincsenek kis csapatok. Mindegyik nagyjából ugyanolyan, és az apró részletek döntenek. Meglátjuk, kit kapunk”.

Camavinga passza a gól előtt
„Tudom, hogy a Liverpool középhátvédjei eléggé szélesen játszanak, és így mindig több esély van középen bejutni a kapu elé, és én ott is helyezkedtem. Camavinga kipróbál dolgokat, fiatal játékos, és rengeteg tehetsége van, és nagyon izgatottak vagyunk vele”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend