Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2023-03-17 12:28 e.gergo uefa.com
Sorsoltak a Bajnokok Ligájában, íme a negyeddöntők párosításai Bajnokok Ligája
UEFA Bajnokok Ligája - 1. negyeddöntő 2023 ÁPR 12 (szerda) 21:00 Estadio Santiago Bernabéu 2-0

Ma délben sorsoltak az UEFA svájci főhadiszállásán, és így összeállt a negyeddöntők párosítása, valamint az ágrajz is a döntőbe vezető út felé.

A negyeddöntőben a Real Madrid ellenfele a Chelsea lesz, a Benfica az Inter ellen játszhat a legjobb négy közé jutásért, a Manchester City a Bayern München csapatával került össze, a negyedik párosítás pedig az olasz foci szerelmeseinek lesz pikáns az AC Milan és a Napoli összesorsolásával. A Real Madrid egy továbbjutás esetén a City – Bayern párharc győztesével játszik majd a döntőbe jutásért, míg a másik ágon a Benfica – Inter meccs győztese a Milan – Napoli párharc továbbjutója ellen játszhat.

Amennyiben a Real Madrid bejut az elődöntőbe, az első mérkőzést ott hazai pályán játssza majd a spanyol csapat, míg a visszavágóra az ellenfél otthonában kerül sor. A döntőben a pályaválasztó csapat a másik ágról bejutó egyesület lesz.

https://twitter.com/realmadriden/status/1636687952615964675

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend