Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
Ancelotti: „Nem érdemeltünk vereséget”
2023-03-20 10:48 d.gergo realmadrid.com
Ancelotti: „Nem érdemeltünk vereséget” Nyilatkozatok
Spanyol bajnokság - 26. forduló 2023 MÁR 19 (vasárnap) 21:00 Camp Nou 2-1

„Szomorúak vagyunk, fájdalmas az eredmény, de büszkék vagyunk a teljesítményünkre” – mondta az edző.

Carlo Ancelotti így értékelte a Camp Nou-ban elveszített mérkőzést: „Messzebb vagyunk az első helytől, mint korábban voltunk, és most még nehezebb lett a helyzetünk, de mindent beleadunk az utolsó meccsig. Őszintén szólva nem érdemeltük meg ezt a vereséget. Mindent megpróbáltunk, jól játszottunk és a végén a gól is jött, és közel volt a győzelem”.

„Szomorúak vagyunk, fájdalmas az eredmény, de büszkék vagyunk a teljesítményünkre. Az első perctől az utolsóig teljes volt a teljesítményünk. Nem nyertük meg a meccset egy leshelyzet miatt, ami rendkívül kétséges volt, és ezekkel a kétségekkel a fejünkben megyünk vissza Madridba”.

A LaLiga már nem prioritás?
„A prioritásunk az, hogy minden mérkőzésre jól felkészüljünk. Ez az egyetlen módja annak, hogy erősen fejezzük be a szezont. Úgy jövök el erről a mérkőzésről, hogy rendkívül büszke vagyok a csapatomra. A teljesítmény és a cserék nagyon jók voltak. Minden versenysorozatban a végsőkig fogunk küzdeni, tele vagyunk önbizalommal. A végsőkig harcolni fogunk a LaLigáért”.

Cserék
„A cserék nem változtatták meg a rendszerünket. Nachót azért cseréltem le, mert volt egy lapja, Rodrygót pedig azért tettem be, hogy egy kicsit több technikai képességünk legyen elöl. Aztán még hármat cseréltem, hogy friss energiát hozzak a csapatba. A változtatások lendületet adtak nekünk. Egy jó első félidő után úgy gondoltam, hogy butaság lenne változtatni. Öt csere a 60. percben kicsit furcsa”.

Kétségeket ébreszt a vereség?
„A Szuperkupa után voltak kétségeink, de ma nem. Nagyon jól játszottunk. Ők irányítottak és mi is. Kiegyenlített volt a küzdelem. Ezeket a meccseket apró részletekkel lehet megnyerni és elveszíteni”.

VAR
„A világbajnokság után minden elég egyértelmű volt a leshelyzetek félautomata megállapításával kapcsolatban, de most már nem vagyok benne biztos. Ha a VAR jól csinálja a dolgát, annál jobb”.

A következetesség hiánya a LaLigában
„Nehéz volt számunkra januárban, mert a világbajnokság után nehezen tudtunk jó formába lendülni. Most nagyon jól állunk, és jól fogjuk befejezni a szezont”.

Vini Jr.
„Nagyszerű teljesítményt nyújtott ma. Nagyon jól játszott, sokszor ment neki az ellenfélnek, párharcokat nyert… A teljesítménye csúcsminőségű volt”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend