Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2023-03-22 14:54 ___Samy___ managingmadrid.com
Ceballos: „Nem beszéltem még a Real Madriddal a hosszabbításomról” Nyilatkozatok

Ceballos visszatért a spanyol válogatottba, melynek köszönhetően a MARCA készített is vele egy interjút.

A spanyol középpályás beszélt a jövőjéről, a szerződés hosszabbításáról és az eddigi madridi karrierjéről.

„Nem beszéltem még a Real Madriddal a hosszabbításomról. Két érdekes hónap áll előttünk, én pedig nyugodt vagyok. Itt az ideje kiélvezni ezt a két hónapot. Hibát követnék el azzal, ha a hosszabbításon járna az eszem, most élvezni kell a futballt és egy lépéssel előrébb juttatni Spanyolországot.”

Ceballos ezt követően azt is elárulta, hogy nem csak a Real Madrid az egyetlen opció, ugyanis több más csapattól is kapott megkereséseket.

„Volt néhány megkeresésem más csapatoktól, de ha arra koncentrálnék, ami Madridon kívül történik, miközben még három fonton is versenyben vagyunk, az tiszteletlenség lenne a klubommal, a csapattársaimmal és az edzővel szemben.”

Az interjú folytatásában a spanyol játékos elmondta, hogy mi változott az elmúlt néhány hónap során.

„Az elmúlt két hónap volt karrierem legboldogabb időszaka. Minden azon múlik, hogy megtaláljuk ezt az összhangot. Szerintem minden megváltozik, ha hat-hét meccset játszol egymás után, megtalálod a kémiát a csapattársaiddal, az edző bizalmát és a kapcsolatot a Bernabéuval. Mikor idejöttem, az volt a legjobb éra a klub történetében, olyan játékosokkal, mint Luka, Toni, Casemiro, csúcsformájukban. Így tehát türelmesnek kell lenned. Az emberek azt mondják, hogy maradjak, miután ilyen türelmes voltam. Most már egy sokkal komplettebb játékos vagyok, aki több mindent meg tud csinálni a pályán.”

Ceballos azzal zárta az interjút, hogy egy nagyon világos kérdésre válaszolt; aláírja-e hosszabbítást vagy sem.

„Mindannyian tudjuk, hogy ez a klub döntése. Ez tényleg nem rajtam múlik. A klubon, az edzői stábon, az elnökön… De ismétlem, ezen gondolkozni jelenleg nem szerepel a terveimben. A klub és a csapattársaim tudják, hogy a maradásban reménykedem, de akkor szeretném a hosszabbítást, ha megérdemlem. Egy hosszabbítás, hogy boldog legyek és játszhassak, nem úgy, mint az elmúlt években. Ha ez nem történik meg, akkor köszönöm szépen, folytatom a saját utamat.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend