Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
Ederson szerint nagy az esély arra, hogy Carlo Ancelotti lesz az új brazil szövetségi kapitány
2023-03-22 15:27 ___Samy___ as.com
Ederson szerint nagy az esély arra, hogy Carlo Ancelotti lesz az új brazil szövetségi kapitány Egyéb hírek

A Manchester City brazil kapusa szintén behívót kapott hazája válogatottjába, melyet követően egy interjú során beszélt Ancelottiról.

Egy titok akkor is titok, ha egy kapus elmondja mindenkinek? A Manchester City hálóőre, Ederson egy hatalmas macskát engedhetett ki a zsákból, mikor egy sajtótájékoztatón azt mondta, hogy „a Militaóval, Viníciusszal és Casemiróval folytatott beszélgetés után nagy a valószínűsége annak, hogy Ancelotti jön [irányítani a brazil válogatottat].”

Az olasz tréner első korszaka a Real Madridnál 2013 és 2015 között volt, amikor megnyerte a La Décimát, a Real Madrid hőn áhított 10. BL serlegét. A visszatérése óta – 2021. június – megnyerte a Blancókkal a spanyol bajnokságot és a klub 14. Bajnokok Ligája trófeáját is. Azonban a sikerek ellenére Ancelotti jövője egyáltalán nem biztos a klubnál, az elmúlt hetekben mutatott gyenge teljesítmény miatt.

„Hamarosan megtudjuk”, mondja Ederson

Ederson szerint Carlo Ancelotti „egy kivételes edző, a csapatból mindenki kedveli őt, és győztes karrierje van.” Az edzőt korábban már számos alkalommal összeboronálták a brazil kispaddal, azonban egyszer sem nyert megerősítést a hír. Ezúttal viszont úgy tűnik, hogy a pletykák sokkal határozottabbak, mint korábban voltak.

„Csak nézzék meg az önéletrajzát. Hamarosan meg fogjuk tudni, hogy itt lesz-e vagy sem”, mondta Ederson. „Remélem hamarosan lesz új edzőnk. Én is érzem a várakozást, mert túl sok találgatás van. Brazil vagy külföldi edző? Mi is az aggodalom ezen szakaszát éljük.”

Egy esetleges City – Real Madrid párharc új jelentést nyerne

Az interjú folytatásában a kapus elmondta, hogy a Manchester City célja az volt, hogy kiejtse a Real Madridot a Bajnokok Ligájából, de most már egy új motiváló tényező is a felszínre bukkant: „Meg fogjuk próbálni kiejteni a Real Madridot, hogy Ancelotti a lehető leggyorsabban Brazíliába jöjjön!”

A brazil válogatottat az U20-as csapatuk edzője, Ramon Menezes fogja irányítani a szombati, Marokkó elleni barátságos mérkőzésen. A válogatott edzői posztja betöltetlen, miután a brazilok Horvátország ellenében kiestek a világbajnokságról. Így egy több, mint hat évig tartó időszak ért véget.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend